Nå framgång med
Microsoft 365

Att nå framgång Microsoft 365 innebär att alla i din organisation får
hjälp att arbeta effektivt och enkelt.
Vi hjälper er undvika fallgropar och att lyckas med ert införande.

 

Kontakta oss idag

Office 365/Microsoft 365

Microsoft 365 är världens mest använda molntjänst sett till antalet användare, enligt Gartner.

Plattformen Microsoft 365 erbjuder verktyg som gör det möjligt för medarbetare i er organisation att arbeta effektivt, genom att ge dem möjlighet att vara kreativa och samarbeta på ett säkert sätt.

Med Microsoft 365 får du nya möjligheter till samarbete och kommunikation. Alltid med de senaste versionerna av de program som satt standarden för professionell informationshantering. Alltid nära till hands i den enhet du arbetar i för stunden.

Nå framgång med Office 365/Microsoft 365

Vi vill att ni ska få ut maximalt av er Microsoft 365-tjänst och vet att nyckeln till framgång är att välja rätt verktyg, ha ett kontrollerat införande och att stötta era användare med utbildning.

I Microsoft 365 lanseras löpande nya innovativa funktioner som förenklar din arbetsdag. Detta ställer samtidigt nya krav på verksamheten: Hur påverkar all ny teknik personalen och vilket stöd och utbildning krävs? Vad passar just er organisation?

Vi hjälper er att undvika fallgropar och hjälper er att lyckas med ert införandeprojekt. Tillsammans gör vi er Microsoft 365-satsning till en succé.

SharePoint – Dela, organisera och hitta information

En central del i Microsoft 365 är SharePoint, som ger utmärkt överblick, åtkomst och kontroll över er samlade information. SharePoint har utvecklats till en kraftfull plattform som används av många organisationer, men som många inte lyckas utnyttja fullt ut. 

Vi har varit beta- och lanseringspartner till Microsoft vid varje ny version av SharePoint sedan dess första lansering 2001.

Med vår hjälp kan ni realisera smarta lösningar som ger medarbetarna effektiva verktyg för ökad produktivitet.

Alla påverkas

Ett lyckat införande av Microsoft 365 innebär att alla i er organisation får effektiva verktyg, anpassade till deras arbetsuppgifter. 

Innan ni påbörjar utrullningen behöver ni säkerställa att alla anställda förstår fördelarna och tar till sig de nya lösningar som erbjuds.

Innan införandet av nya verktyg som Power BI, Flow, Microsoft Teams, Planner och OneDrive är det viktigt att fundera över vad som är målet med införandet. Är målet att möta nya tekniska krav eller för att möta verksamhetens förändrade behov? 

Vi vet att det måste det finnas en förståelse för organisationens utmaningar och hur Microsoft 365 ska lösa dessa för att lyckas med en implementation.

Er framgång är vårt mål – med vår hjälp lyckas ni med Microsoft 365.

Våra projekt

Aktuellt

Kontakta oss

Kontakta oss för att få veta mer om införande och förvaltning av smarta tillämpningar inom den digitala arbetsplatsen.