Power Platform – Optimera verksamheten utan kod

Låt oss visa er hur Power Platform kan hjälpa till att optimera era interna processer.

Power Platform – en av de bästa ”low-code”-plattformarna på marknaden

Microsofts low-code plattform Power Platform är en del av Gartners Magic Quadrant och är därmed bedömd som en av de bästa plattformarna på marknaden om ni vill utveckla affärsapplikationer utan att skriva komplicerad kod. Både Power Apps och Power Automate arbetar med ett visuellt gränssnitt där man konfigurerar lösningar snarare med med ”point and click” än traditionell utveckling i form av kod.

Precio Fishbone är specialiserade på att bygga affärsapplikationer på Power Platform. Fördelen för er är att ni redan har Power Apps och Power Automate som en del i Microsoft 365. Det finns därför inget behov att investera i ny teknik eller en helt ny plattform.

En del av Microsoft 365 

Power Apps och Power Automate är del av Microsoft 365 vilket gör det enkelt att komma igång, om man redan använder Microsoft 365. Administration sker som en integrerad del av Microsoft 365-administrationen och både Power Apps och Power Automate kan integreras med ett brett utbud av tjänster som Teams, SharePoint och OneDrive och Omnia.

Fokus på självbetjäning

Power Apps och Power Automate är självklara tjänster för att förbättra digital självbetjäning. På bara några dagar kan vi tillsammans utveckla, testa och distribuera en ny applikation i företaget som kan hjälpa anställda att beställa ny IT-utrustning, ansöka om semester, boka interna resurser, anmäla sig till kurser eller rapportera data till befintliga system.

I mobilen, på surfplattan och intranätet

En Power App är lätt att distribuera och göra tillgänglig på mobiltelefon eller surfplatta för användare som är på språng. Detta gör att din organisation enkelt kan börja skapa applikationer som hjälper anställda med sitt dagliga arbete utan att behöva utveckla en app från grunden. Power Apps i kombination med Power Automate fungerar riktigt bra för interaktion med medarbetare i många olika processer.

Anslut till andra system 

Både Power Apps och Power Automate har ett stort antal inbyggda kopplingar för integration med ett stort antal andra system, oavsett om det är ett ERP, CRM eller ett annat centralt system. I standardlicensen ingår över 150 kopplingar och det finns ytterligare fler tillgängliga som del i Premium-licensen. Möjligheterna är många och ni kan enkelt få data från andra system in i en Power App eller ett arbetsflöde baserat på Power Automate.

Fördelen för din verksamhet

Fördelen med att lära sig att själv använda Power Platform som sin low-code-plattform är att ni bygger intern kompetens att implementera mindre applikationer som kan knyta ihop era stora verksamhetssystem och få dem att integrera bättre med varandra. Detta optimerar och effektiviserar det dagliga arbetet och ni kan själva underhålla applikationerna över tid, som en del av er Microsoft 365-plattform.

Precio Fishbone kan hjälpa er att komma igång med de första applikationerna som använder low-code och skapa en struktur och best-practice för framtida utveckling. Dessutom är vi redo att hjälpa era egna resurser om det blir för komplext eller om ni bara behöver en sparring-partner.

Vi är experter 

Precio Fishbones konsulter har lång erfarenhet av att utveckla low-code-applikationer i många både små som stora företag samt offentliga institutioner. Vi kan hjälpa er att själv komma igång, eller så kan ni ge oss hela uppgiften från A till Ö, valet är ert.

Vi vill se till att ni når era mål och tänker på hur era lågkodapplikationer ska utvecklas enligt best-practice och sedan också distribueras korrekt i organisationen. Med vår erfarenhet hjälper vi till att säkerställa hela livscykeln för era affärsapplikationer, från första analys till vidare utveckling och support. Allt baserat på er Microsoft 365-plattform, Power Apps och Power Automate.

Introduktion till Power Apps i Microsoft 365

Video
En introduktion till Power Platform och hur du kan använda den för att förbättra dina interna processer och effektiviteten internt i organisationen. Vi kollar på Power Platform och de olika delarna av den. Vi ger dig en kort introduktion om de olika verktygen i Power Platform och vad de används till och hur de skiljer sig från varandra. Vi visar också ett exempel och en demonstration av en exempelapplikation.

Microsoft 365, SharePoint, Power Apps

Video
Med den moderna arbetsplatsen kommer med många utmaningar. Vi är många som jobbar på distans. Vi har ett processer och riktlinjer att förhålla oss till. Dessutom arbetar vi fortfarande med många pappersbaserade processer som vi behöver förbättra. Låt oss visa dig hur du kan använda Power Platform och Power Apps-tekniken för att skapa en utmärkt app för hantering av fältinspektioner.

Microsoft 365, SharePoint, Power Apps

Ja, jag vill veta mer!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast möjligt.