SharePoint Intranät

– En kostnadseffektiv och intuitiv lösning

SharePoint som intranät

Ett SharePoint Intranät baserat på standard SharePoint är en kostnadseffektiv och intuitiv lösning för mindre komplexa organisationer som vill ha ett användarvänligt och effektivt intranät. SharePoint har utvecklats de senaste åren som en del av Microsoft 365, och erbjuder nu en plattform med många nya funktioner, inklusive kommunikationssajter, organisationsnyheter, megamenu, organisationsschema och responsiv design.

För att undvika anpassad utveckling och för att se till att företagets krav stöds av standardfunktioner i SharePoint är det viktigt att ta hänsyn till de specifika behoven vid val av lösning. Detta är avgörande för att undvika en komplex och dyr lösning som kräver mycket underhåll.

Har du redan har Microsoft 365?

Många företag har redan Microsoft 365-licenser och har då också tillgång till SharePoint och kan sätta igång direkt att skapa ett intranät för företaget.

Om du behöver hjälp att komma igång att skapa ditt intranät i Sharepoint kan du kontakta oss på Precio Fishbone, där våra experter inom SharePoint kan hjälpa dig att få ut det mesta av ditt intranät.

Vi hjälper dig komma igång

SharePoint upplevs av många först förvirrande och svårt att lära sig, men med de moderna SharePoint-sajterna och det nya redigeringsgränssnittet har det aldrig varit lättare att komma igång. Som författare kan du snabbt och enkelt skapa snygga sidor med texter, bilder och video.

Precio Fishbone är en av Nordens ledande experter inom SharePoint. De flesta av våra konsulter har arbetat med SharePoint i över 10 år och vet exakt vad som kan göras och vad man ska se upp för.

SharePoint standard eller skräddarsydda anpassningar

Vi rekommenderar alltid att du tar hänsyn till de specifika behoven i din organisation för att hitta den mest kostnadseffektiva lösningen. Vi kan hjälpa dig att skapa ett SharePoint-intranät baserat på standardfunktioner eller en mer avancerad och skräddarsydd lösning.

Oavsett vilken lösning du väljer är det viktigt att alltid sätta användarna i centrum för att skapa en intuitiv och integrerad helhetsupplevelse för dina kollegor.

SharePoint är inte bara SharePoint

När du väljer ett SharePoint-intranät bör du också vara medveten om att SharePoint även är den underliggande Microsoft 365-tekniken bakom Teams, Delve och OneDrive. Därför är det viktigt att tänka holistiskt och alltid sätta dina användare i centrum när du utformar ditt företags intranät.

Med hubsajter och kommunikationssajter, samt de många nya SharePoint-webbdelarna som kan visa innehåll från andra delar av Microsoft 365, kommer du en bra bit på vägen.

Att sätta upp ett fungerande SharePoint-intranät är inte alltid lätt, men med vår hjälp kan du få en lösning som passar just din organisations behov och ger en sömlös användarupplevelse.

 

Kontakta oss

Kontakta oss för att få veta mer om införande och förvaltning av smarta tillämpningar inom den digitala arbetsplatsen.