Vi letar alltid efter nya talanger

Välkommen till Precio Fishbone, där din framtida karriär börjar!

Oavsett om du är nyexaminerad eller en erfaren specialist, har vi möjligheter som kan passa just din kompetens och dina karriärsmål. Låt din karriärsresa börja här hos oss på Precio Fishbone!

Att arbeta på Precio Fishbone ska vara roligt, utmanande och stimulerande. Du ska vilja utvecklas och du måste gilla specialistrollen. Och det är klart att det du gör ska synas och märkas. Att du är med och påverkar, att dina insatser bidrar till hur våra uppdrag går, hur nöjda kunderna är, hur företaget går och hur det utvecklas.

På Precio Fishbone bidrar varje enskild specialist till företagets framgång. Varje enskild individ och detalj är lika viktig för att skapa en fungerande helhet.

På så sätt skapar vi nytta och verkligt värde för våra kunder.

Lediga tjänster

Här nedan finner du de roller som vi i nuläget söker. Vi är dock alltid intresserade av knyta talangfulla och duktiga medarbetare till oss.

Känner du att Precio Fishbone är ett spännande bolag och att du har det där lilla extra så är du varmt välkommen med din spontanansökan. Skicka din ansökan till närmaste kontor.

Det finns ingen artikel att visa

Ett specialistbolag med olika kompetenser som kompletterar varandra 

På Precio Fishbone är vi många små team som jobbar tillsammans. Vi finns på flera orter, men arbetar ofta över ortsgränserna för att kombinera rätt kunskaper för kundens och uppdragets bästa. Vi är ett specialistbolag med olika kompetenser som kompletterar varandra. Vi sätter samman projektmedlemmar för att optimera kunskapsutväxling och resultat. Vi är experter på Microsoftbaserade lösningar, och vill hela tiden utvecklas och hjälpas åt för att nå våra och våra kunders mål. 

Frihet och ansvar till den som vill och kan

Våra tjänster och kompetenser omfattar ett utvecklingsuppdrags alla olika faser. Vi arbetar med krav- och verksamhetsanalyser, förstudier och utredningar, arkitektur, utveckling, integration, test och efterföljande support och förvaltning.

Vi har en platt organisation där det ges mycket frihet och ansvar till den som vill och kan. Önskar man stöd och vägledning finns alltid en trygg bas av mycket kompetenta medarbetare att tillgå – alla våra specialister.

Vi har roligt tillsammans

Precio Fishbone är inte bara vår arbetsplats, det är ett skönt ställe där man får vänner och umgås tillsammans.

Code Base - en konferens för och av utvecklare

I vår branch har kompetenshöjning aldrig varit viktigare. Code Base är Precio Fishbones årliga utvecklarkonferens där våra experter samlas och umgås och delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. En konferens för och av utvecklare.

Utbildningssessionerna sträcker sig från djup teknik och datavetenskap, till UX och program- och produktuppdateringar. Oavsett vilken roll man har så tar man alltid med sig något tillbaka till kontoret.

Naturligtvis förenar vi nytta med nöje. Reykjavik, Cannes, Berlin och Barcelona är några av platserna som vi har besökt och utforskat. Code Base är helt klart en av årets höjdpunkter.

Precio Fishbone har sedan ett antal år tillbaka haft ett gäng seglare ombord som tillsammans seglat ÅF Offshore Race, också känt som Gotland Runt. Besättningen har bestått av en härlig mix av erfarenhet och de som precis fått kläm på att hissa ett segel och knyta sjöknopar. Oavsett resultat och placering så har det vi fått både vänner och minnen för livet.

Precio Fishbone Alpin är vår alldeles egna skidskola. En gång om året drar vi till backarna för träningsläger för att toppa formen.

Våra reseledare letar efter de bästa backarna med bästa snön och laget har vi allt ifrån randonnéefreaks till afterskiexperter. 

Varje år arrangeras Precio Fishbone Masters i Golf någonstans i Sverige. Vi försöker alltid hitta ett ställe som erbjuder en bra bana som är enkelt att resa till från alla våra kontor i Sverige.

Vi kombinerar golfspelandet med övernattning, bra middag och skönt häng med alla som deltar. Vi har bl a bott och spelat på Ombergs GK, Lannalodge Golf resort och Hooks Herrgård. Det är som alltid en hård kamp med ett leende på läpparna. Många siktar på 2:a platsen i tävlingen då vinnaren alltid är den som får ansvaret för att arrangera nästföljande års tävling. Detta är ett grymt uppskattat evenemang bland de golfintresserade på bolaget. ”

Runtime Error är våra konsulter som springer för att må bra och jobba upp flåset efter arbetsdagen. Gänget peppar och hejar på varandra. Ibland loggar de sina löprundor digitalt och får massor av hejarop av kollegorna när de kommit i mål, ibland knyter de på sig skorna på lunchen och tar en sväng i parken intill.