Optimera verksamheten
– utan kod

Upplev kraften med Microsoft Power Apps - din nyckel till att snabbt och enkelt skapa skräddarsydda affärsappar, helt utan krav på kodningskunskaper! Med denna kraftfulla plattform öppnas en värld av möjligheter för dig och din organisation.

Vi finns här för att hjälpa dig.

 

Kontakta oss

Power Apps – en kraftfull plattform

Microsofts Power Apps är en kraftfull plattform som erbjuder användare möjligheten att snabbt och enkelt skapa anpassade affärsappar utan att behöva vara experter på kodning. Den intuitiva gränssnittet och drag-och-släpp-funktionerna gör att användare kan skapa appar på ett effektivt sätt, vilket sparar både tid och resurser.

Dessutom ger Power Apps hög grad av anpassningsmöjligheter, vilket innebär att man kan skapa appar som är skräddarsydda efter specifika affärsbehov och processer.

Sömlös integration med Microsoft 365

En av de mest fördelaktiga aspekterna med Power Apps är dess förmåga att integreras sömlöst med andra Microsoft 365-tjänster såsom SharePoint, Excel och Teams. Detta gör det enkelt att dela och använda data mellan olika appar och plattformar, vilket ökar samarbetsmöjligheterna och effektiviteten i organisationen.

Dessutom är skapade appar helt mobila och tillgängliga på olika enheter, vilket ger användarna friheten att arbeta var som helst och när som helst.

Power Apps – en del av de bästa ”low-code”-plattformarna på marknaden

Microsofts low-code plattform Power Platform är en del av Gartners Magic Quadrant och är därmed bedömd som en av de bästa plattformarna på marknaden om ni vill utveckla affärsapplikationer utan att skriva komplicerad kod. 

Och det bästa av allt är att ni redan har Power Apps och Power Automate som en del i Microsoft 365! Det finns därför inget behov att investera i ny teknik eller en helt ny plattform.

Utforska vår kunskapsbank

Välkommen till vårt resurscenter där du kan fördjupa dig i en källa av kunskap genom våra informativa artiklar och engagerande webbinarier.

Skapa automatiserade arbetsflöden

Genom att kombinera Power Apps med andra Microsoft-tjänster som Power Automate och Power BI kan man skapa automatiserade arbetsflöden och generera insikter från data. Detta möjliggör för datadriven beslutsfattande och ökar effektiviteten i affärsprocesserna.

Dessutom är Power Apps en kostnadseffektiv lösning jämfört med traditionell apputveckling, eftersom den kräver färre resurser och mindre tid för att skapa och underhålla appar.

En del av Microsoft 365

Microsoft Power Apps är en kraftfull apputvecklingsplattform som ingår som en del av Microsoft 365-ekosystemet.

Med Power Apps integrerat i Microsoft 365 har användarna tillgång till en mångsidig verktygssats som ger möjlighet att automatisera och förbättra olika affärsprocesser, vilket ökar produktiviteten och effektiviteten i organisationen.

 

Så funkar Power Apps i Microsoft 365

I dessa vider visar vi hur du snabbt och enkelt kan skapa anpassade appar utan att behöva vara en utvecklare. Power Apps ger dig verktygen att automatisera och optimera ditt arbetsflöde med intuitiva dra-och-släpp-funktioner.

Video

Introduktion till Power Platform

En introduktion till Power Platform och hur du kan använda den för att förbättra dina interna processer och effektiviteten internt i organisationen. Vi kollar på Power Platform och de olika delarna av den. Vi ger dig en kort introduktion om de olika verktygen i Power Platform och vad de används till och hur de skiljer sig från varandra. Vi visar också ett exempel och en demonstration av en exempelapplikation.

Microsoft 365, Power Apps

Video

Så skapar du din egna app

Med den moderna arbetsplatsen kommer med många utmaningar. Vi är många som jobbar på distans. Vi har ett processer och riktlinjer att förhålla oss till. Dessutom arbetar vi fortfarande med många pappersbaserade processer som vi behöver förbättra. Låt oss visa dig hur du kan använda Power Platform och Power Apps-tekniken för att skapa en utmärkt app för hantering av fältinspektioner.

Microsoft 365, Power Apps

Precio Fishbone är den perfekta partnern

Precio Fishbone är den perfekta partnern för att låsa upp potentialen i din Microsoft 365-lösning. Med en djupgående förståelse för både Microsoft 365-plattformen och affärsprocesser, kan vi skräddarsy lösningar som optimerar och förbättrar din verksamhet.

Med Precio Fishbone som partner kan du vara trygg i att din Microsoft 365-miljö kommer att vara både effektiv och framtidssäkrad.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och din organisation? Vänligen fyll i formuläret nedan med dina frågor, kommentarer eller önskemål, och vi kommer att återkomma till dig så snart som möjligt.