Låt Power Automate göra jobbet åt dig

Med Microsoft Power Automate kan du befria dig från repetitiva uppgifter och låta teknologin göra jobbet åt dig. Automatisera dina arbetsflöden, integrera appar och få mer gjort på mindre tid. Frigör din potential med Power Automate och låt din produktivitet skjuta i höjden!

Vi finns här för att hjälpa dig.

 

Kontakta oss

Automatisera tidskrävande arbetsuppgifter

Att jobba med Power Automate innebär att du kan automatisera upprepade och tidskrävande arbetsuppgifter, vilket frigör din tid för mer strategiska och kreativa uppgifter.

Genom att skapa smidiga och effektiva arbetsflöden kan du öka produktiviteten och minska risken för mänskliga fel.

Effektivisera din arbetsdag i Microsoft 365

Power Automate integrerar sömlöst med andra Microsoft-tjänster och appar, vilket gör det till en kraftfull lösning för att effektivisera din arbetsdag.

Så varför jobba med Power Automate? För att optimera din arbetsprocess, spara tid och resurser, och fokusera på det som verkligen betyder mest för din verksamhet.

Power Automate – en del av den bästa ”low-code”-plattformen på marknaden

Power Automate är en del av Microsofts "low-code" plattform, Power Platform, som i Gartners Magic Quadrant bedöms som en av de bästa plattformarna på marknaden om du vill utveckla affärsapplikationer utan att skriva komplicerad kod.

Power Automate arbetar med ett visuellt gränssnitt där man konfigurerar lösningar snarare med med ”point and click” än traditionell utveckling i form av kod.

Fördelen för dig är att du redan har Power Automate som en del i Microsoft 365. Det finns därför inget behov att investera i ny teknik eller en helt ny plattform.

Lär mer om Power Automate och Microsoft 365

Välkommen till vår kunskapsbank om Power Automate och Microsoft 365 - din guide till att upptäcka, utnyttja och optimera denna kraftfulla produktivitetsplattform!

Fokus på självbetjäning

Power Automate är en självklar tjänst för att förbättra digital självbetjäning. På bara några dagar kan du utveckla, testa och distribuera en ny applikation i företaget som till exempel kan hjälpa anställda att beställa ny IT-utrustning, ansöka om semester, boka interna resurser, anmäla sig till kurser eller rapportera data till befintliga system.

En del av Microsoft 365 

Power Automate är del av Microsoft 365 vilket gör det enkelt att komma igång, om man redan använder Microsoft 365.

Administration sker som en integrerad del av Microsoft 365-administrationen och Power Automate kan integreras med ett brett utbud av tjänster som Teams, SharePoint och OneDrive och Omnia.
 

Precio Fishbone är den perfekta partnern

Precio Fishbone är den perfekta partnern för att låsa upp potentialen i din Microsoft 365-lösning. Med en djupgående förståelse för både Microsoft 365-plattformen och affärsprocesser, kan vi skräddarsy lösningar som optimerar och förbättrar din verksamhet.

Med Precio Fishbone som partner kan du vara trygg i att din Microsoft 365-miljö kommer att vara både effektiv och framtidssäkrad.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och din organisation? Vänligen fyll i formuläret nedan med dina frågor, kommentarer eller önskemål, och vi kommer att återkomma till dig så snart som möjligt.