Så kan HR jobba med insikter, välmående och målsättning med Microsoft 365

Välkommen till ett webbinarium med fokus på hur ni som HR ansvariga och anställda kan jobba med insikter, välmående & målsättning med Microsoft 365.

I detta webinar kommer vi att utforska hur vi kan utrusta våra anställda med insikter och smarta funktioner för en mer produktiv arbetsdag som samtidigt kan öka välbefinnande. Vi kommer också att dyka djupt in i hur vi kan få konfidentiell feedback och insikter från våra anställda om deras välmående. Detta kommer att ge oss möjlighet att mäta “pulsen” i våra team på kontors-, avdelnings- och teamnivå, och följa upp viktiga frågor på ett skalbart sätt. Vidare kommer vi att diskutera hur vi kan jämföra dessa mätningar över tid för att säkerställa att vi rör oss i rätt riktning. Vi kommer också att titta på hur vi kan följa upp mål, som är baserade på dessa mätningar, och se om vi är i linje med dem.

Agenda

  • Ge era anställda insikter och smarta funktioner för produktiv arbetsdag
  • Få feedback och insikter av anställda gällande deras välmående
  • Strukturera och följ upp HR mål

Titta när det passar dig

Om inte den utsatta tiden passar dig så kan du ta del av innehållet i efterhand. Vi delar nämligen en inspelning och presentation med alla som anmält sig.

Presentatör

Vår presentatör är Jesper Håård, Microsoft 365 konsult.

Målgrupp

Detta webbinarium riktar sig främst till HR ansvariga, HR anställda, anställda som jobbar med HR frågor och allmänt intresserade.

Övrigt

Webbinariet är kostnadsfritt och du kan enkelt titta i din webbrowser. Tyvärr kan vi inte ta emot registreringar från privata e-postadresser (Gmail, Outlook, Yahoo etc.).