Microsoft Copilot – din personliga AI-assistent på jobbet

Ta del av en spännande och informativ session där vi utforskar potentialen i Copilot – din personliga AI-assistent på arbetsplatsen. Upptäck hur Copilot kan förvandla ditt arbetsflöde och öka din produktivitet!

Ur innehållet

Under detta webbseminarium kommer du att bli guidad genom Microsoft Copilot och dess många möjligheter. Här är några av de ämnen som täcks:

  • Vad är Microsoft Copilot? Få en förståelse för grunderna i Copilot och hur det kan förbättra din dagliga arbetsprocess.
  • Nyttan med Microsoft Copilot. Upptäck de konkreta fördelarna med att integrera Copilot i ditt dagliga arbete och hur det kan hjälpa dig att nå dina affärsmål.
  • Licensmodeller för Microsoft Copilot. Utforska olika licensalternativ och välj det som passar bäst för dina behov och organisationens krav.
  • Säkerheten i Microsoft Copilot. Lär dig om de robusta säkerhetsåtgärder som är integrerade i Copilot för att skydda din data och upprätthålla integriteten.
  • Så räknar du hem din investering i Microsoft Copilot. Få insikter i hur Copilot kan bidra till att öka effektiviteten och minska arbetsbelastningen, vilket i sin tur leder till en positiv ROI för din organisation.

 

Få insikter och bästa praxis direkt från en expert på området. Du kommer att kunna ställa dina egna frågor till våra kunniga experter och ta med dig konkreta strategier och verktyg för att omedelbart börja dra nytta av Microsoft Copilot.

Presentatörer

Alice Boström, Partner development manager, Microsoft,

Alice Boström är expert inom området med en imponerande förståelse och djupgående kunskap om Microsofts senaste AI-verktyg, Copilot. Med lång erfarenhet och dedikation till teknikens framtid har Alice utvecklat en stark expertis och viktig resurs för att utforska och förstå de många möjligheter och utmaningar som detta banbrytande verktyg medför.

Madeléne Pfeiffer, Affärsutvecklare inom M365 och automation, Precio Fishbone

Madelene Pfeiffer är en erfaren affärsutvecklare som har dedikerat sin karriär till att skapa framgångsrika affärsrelationer och driva tillväxt inom olika branscher. För närvarande är hon en del av teamet på Precio Fishbone och driver affärsområdet Microsoft 365, där hon utmärker sig som en strategisk och resultatorienterad affärsutvecklare.

Nicklas Karlsson, Affärs- och marknadschef samt key account manager, K3 Nordic

Nicklas Karlsson är en erfaren affärs- och marknadschef samt key account manager på K3 Nordic, sedan 2015. Han är specialiserad på projektledning för större kunder och besitter en djupare kompetens inom Microsoft-portföljen.

Allmän information

Webbinariet är kostnadsfritt och hålls på svenska. Tyvärr kan vi inte ta emot registreringar från privata e-postadresser (gmail, outlook, yahoo etc.).