Så kan HR använda Microsoft 365 för kompetensutveckling och kunskapsdelning

Välkommen till ett webbinarium med fokus på hur HR och anställda kan jobba med kompetensutveckling och kunskapsdelning med hjälp av Microsoft 365.

Utforska kraften i Microsoft 365 för att stärka er organisations interna kompetensutveckling och kunskapsdelning. Lär dig hur ni kan förbättra kulturen genom att skapa communities för att dela tankar, idéer och uppdateringar. Vi visar hur ni kan ha en stabil grund med utbildningar för era nyanställda, hur era befintliga medarbetare kan vidareutvecklas och hur kunskap kan delas inom företaget.

Agenda

  • Akademi för nyanställda
  • Kompetensutveckling i Microsoft 365
  • Stärk företagskulturen med communities
  • Stärk bandet mellan medarbetare och ledare
  • Effektivare kunskapsdelning och förståelse med ämneskort

Presentatör

Vår presentatör är Jesper Håård. Jesper är en erfaren Microsoft 365-konsult med  en passion för att hjälpa organisationer optimera sin produktivitet och samarbetsförmåga. Och inte minst maximera nyttan av Microsoft 365-plattformen.

Målgrupp

Detta webbinarium riktar sig främst till HR-ansvariga, HR-anställda, anställda som jobbar med HR frågor och allmänt intresserade.

Övrigt

Webbinariet är kostnadsfritt och du kan enkelt se det i din webbrowser. Tyvärr kan vi inte ta emot registreringar från privata e-postadresser (Gmail, Outlook, Yahoo etc.).