RPA effektiviserar bokslutet

Precio Fishbone bjuder in till en webcast för att presentera möjligheter att utveckla och effektivisera verksamheten med intelligent automation - en kombination av RPA och AI.

De flesta ekonomer känner nog igen sig i bilden av att bokslutsarbetet är fyllt av manuellt arbete, trots vältrimmade processer. Att bokslut oftast är tidspressat kan nog dessutom de flesta ekonomi- och finansenheter skriva under på.  
  
Med RPA-teknik (Robotic Process Automation) och en digital medarbetare kan bokslutsarbetet effektiveras markant. Vi ger dig exempel på hur RPA kan stödja ekonomer i ett bokslut med rapporter, avstämningar, underlag vid differenser, anläggningsregister, registreringar och bokningar med mera.

Agenda

  • Möjligheter med RPA
  • Lämpliga ekonomiprocesser för automatisering.
  • Demo av lösningar

Presentatörer

Johan Lönnholm har sen 2006 jobbat med processutveckling, projektledning och förändringsledning i flera olika roller. Sedan 2017 har Johan arbetat med RPA i ett större Shared Service Center med ansvaret för 100-talet processer och över tio RPA-robotar. Johan ansvarade för metoder för processutveckling, dokumentation, skala upp processer, tester och utveckla ramverk för RPA. De senaste året har Johan implementerat flera processer med hjälp av AI-funktioner kopplat till RPA.

Stefan Hendén från Precio Fishbone har en omfattande erfarenhet inom kundanpassade IT-lösningar. Stefan arbetar som affärsutvecklare inom RPA och hjälper kunder att effektivisera verksamheter med hjälp av RPA.

Målgrupp

Denna webcast vänder sig till dig som jobbar som ekonom eller är ekonomichef.

Alla våra webcast är kostnadsfria. Tyvärr kan vi inte ta emot registreringar från privata e-postadresser (gmail, outlook, yahoo etc.).