Låt kunden göra jobbet – jobba effektiv med smarta formulär och automation

Upptäck hur du kan låta kunderna göra jobbet åt dig och arbeta effektivt med smarta formulär och automation.

Är du redo att ta ditt arbetsflöde till nästa nivå? I detta webinarium kommer vi att guida dig genom kraften i smarta formulär och automationsteknik.

Med praktiska exempel och användbara tips kommer vi att visa dig hur du kan frigöra tid och resurser genom att låta tekniken göra det tunga lyftet åt dig.

Genom att delta i detta webinarium kommer du att lära dig:

  • Effektiva strategier för att implementera automationslösningar
  • Hur smarta formulär kan förbättra kundupplevelsen och öka effektiviteten
  • Praktiska exempel på automation inom olika branscher och användningsområden

Presentatörer

Johan Lönnholm, Automationsexpert, Precio Fishbone

Johan Lönnholm är automationsexpert. Med en gedigen erfarenhet och expertis inom automationslösningar har Johan spelat en avgörande roll i att hjälpa organisationer att optimera sina arbetsflöden och maximera sin produktivitet. Hans passion för att hitta innovativa lösningar och skapa verklig affärsnytta har gjort honom till en efterfrågad rådgivare inom området.

Madeléne Pfeiffer, affärsutvecklare, Precio Fishbone

Madeléne Pfeiffer är affärsutvecklare på Precio Fishbone. Hennes engagemang för att förstå kundernas behov och leverera skräddarsydda lösningar har gjort henne till en uppskattad partner för organisationer som strävar efter tillväxt och framgång. 

Målgrupp

Detta webbinarium riktar sig främst till dig som jobbar med datainsamling, jobbar med ärendehantering som till exempel kundservice mm.

Övrigt

Webbinariet är kostnadsfritt och du kan enkelt se det i din webbrowser. Tyvärr kan vi inte ta emot registreringar från privata e-postadresser (Gmail, Outlook, Yahoo etc.).

Nu är det din möjlighet att ta kontroll över ditt arbetsflöde och maximera din produktivitet. Registrera dig nu och låt oss visa dig vägen till en mer effektiv och lönsam verksamhet!