Webbprojekt 

från start

till framgång

En erfaren och nyfiken partner
för din digitala resa

 

Optimera din webbplats

Du är inte ensam om att se de möjligheter som din webbplats öppnar upp för din verksamhet. Du ser säkert också de olika utmaningar som finns för att nå ut till din målgrupp?

För att underlätta och komplettera ditt arbete kan Precio Fishbone hjälpa till och stötta ditt arbete med er webbplats och e-handel. Beroende på hur mycket kunskap och tid som du själv kan genomföra hjälper vi gärna till med resterande arbetsuppgifter för att få en väl fungerande webbplats.

Med rätt mål och fokuserad insats kan din webbplats konvertera dina besökare så som du önskar. Det kommer alla att tjäna på.

Proaktiv förvaltning

Letar du efter en trygg, kunnig och erfaren förvaltningspartner för att ta din webbplats till nästa nivå? Vi är erkända för vårt proaktiva förvaltningsåtagande och tekniska lösningar.

Användbarhet och tillgänglighet

Är din webbplats tillgänglig enligt WCAG och övriga industristandarder? En genomgång av digital tillgänglighet kan öka både användbarheten och konverteringen.

Koncept och design

Speglar din webbplats ditt varumärke och dina värderingar? Genom att gå från koncept till användarvänlig design möter dina besökare dig med rätt förväntningar.

Digital strategi

Vilka utmaningar har du och vilka vägar ska du välja? Hos oss får du hjälp att staka ut vägen för en framgångsrik digital resa.

Webbanalys och SEO

Kontinuerlig bevakning och analys av din webbplats är en nyckelfaktor för att förbättra och öka din konvertering.

Användaren i fokus

Vi hjälper dig med utvecklingen av dina e-handelstjänster - från onlinebutiker till e-tjänster och kundportaler.

Appar och mobila lösningar

Dina kunder väntar inte tills de sätter sig vid datorn. Vi hjälper dig att nå dem här och nu, och hjälper dem att nå dig.

Guldpartner

Vi kan webb och vi kan Episerver.

Som guldpartners har vi erkänt god produktkunskap; våra utvecklare är Episerver-certifierade och är specialiserade på Episervers olika paket och lösningar.

 

Arbeta med oss

Ja, jag vill veta mer!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast möjligt.