Vi bygger mobilappar

 

 

Vi bygger mobila lösningar för människor på språng - många gånger som förlängningar av befintliga system. Det är smart.

Teknik och kravanalys är våra styrkor. Precio Fishbone har under många år hjälpt företag och organisationer med mobila lösningar och vi har alltid legat i framkant av den tekniska utvecklingen.

Vår omfattande erfarenhet av affärslösningar och olika typer av utveckling, som "back-end" och "front-end", hjälper dig till framgång.

"Mobile First"

Att tänka mobil och anpassa IT-lösningar till smartphones och surfplattor är långt ifrån bara apputveckling för iOS och Android. Vi bygger också mobil-första webbapplikationer för företag i olika branscher.

Vilket sätt och plattform är det bästa och mest effektiva beror på förhållanden, ambitioner och mål. Ska du bygga en mobilapp och göra något som är plattformsberoende, eller ska du utveckla en oberoende lösning genom en responsiv webblösning?

Gör det enkelt

Vi gillar att hålla det enkelt: vi analyserar, bygger och lanserar. Vi håller oss alltid till samma arbetsflöde, från hela företagsprojekt till mindre appar. Genom vår erfarenhet av organisationer inom olika branscher har vi samlat in massor av kunskap och expertis för att bygga avancerade appar och webbapplikationer för våra kunder, som är helt dedikerade till deras speciella behov.

Vad bör övervägas när omfattande information ska presenteras på en mobil? Vi hjälper till att kartlägga och analysera villkoren och behoven för att föreslå rätt vägval.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast möjligt.