Framtidens internkommunikation med Viva Amplify

I en värld som ständigt förändras och där effektiv kommunikation är kritisk, presenterar Microsoft en game-changer för företagskommunikation: Viva Amplify. Denna innovativa plattform är inte bara en kommunikationslösning utan en integrerad del i Microsoft 365, vilket skapar en sömlös och kraftfull upplevelse.

Viva Amplify är ett revolutionerande verktyg som ger organisationens kommunikationsteam och ledare möjlighet att inte bara förmedla, utan även förstärka sina budskap och engagera medarbetare.

Viva Amplify är en del av Microsoft medarbetarupplevelseplattform (EXP) Viva och samlar alla aspekter av företagskommunikation på en plats, vilket gör det enklare att skapa och distribuera målgruppsanpassade meddelanden som når ut till alla delar av organisationen.

Viva Amplify fungerar som en centraliserad hubb där redaktörer skapar och hanterar informationskampanjer. Varje kampanj kan innehålla flera utskick, publikationer, som syftar till att engagera och informera personalen. Publikationerna publiceras sedan via e-post, Microsoft Teams och SharePoint och inom kort även Viva Engage. Det innebär att ditt budskap når rätt personer vid rätt tidpunkt och i rätt kanal.

Stöd hela vägen

Viva Amplify innehåller mer än bara funktioner för att skapa och nå ut med budskap. Det finns även kraftfulla funktioner för att till exempel kräva godkännande av innehåll innan det publiceras och avancerad schemaläggning av utskick.

Ovanpå detta finns kraftfulla analysverktyg som sammanställer både visningar och engagemang från de olika kanalerna. Du kan se om de anställda reagerar positivt eller negativt på budskapet och agera därefter.

 

Integrerat i Microsoft 365

En av de största fördelarna med Viva Amplify är dess djupa integration med Microsoft 365. Denna integration innebär att Viva Amplify arbetar sömlöst med redan etablerade verktyg som Teams och SharePoint, vilket förenklar arbetsflöden och förbättrar användarupplevelsen. Integrationen med Microsoft 365 möjliggör även högre säkerhet och enklare hantering av användarbehörigheter, vilket är avgörande för företagskommunikation.

Microsoft Viva Amplify är en viktig utveckling inom internkommunikation. Dess förmåga att engagera och inspirera medarbetare, samtidigt som den erbjuder en integrerad, effektiv och säker kommunikationsprocess inom Microsoft 365, gör det till ett oumbärligt verktyg för varje modern organisation.

Viva Amplify är mer än bara en kommunikationsplattform; det är en strategisk investering som kan transformera sättet företaget kommunicerar internt, vilket leder till ökad produktivitet och medarbetarengagemang.

Hör av er till oss så berättar vi mer och hjälper er att ta nästa steg.

Robert Lindgren

Robert Lindgren is a Microsoft 365 Expert with +10 years of experience in helping customers implement and adopt solutions. He specializes in SharePoint, Viva and the Power Platform

Skicka e-post