Omnia i topp i ledande utvärderingsrapport

Omnia rankas återigen i topp i marknadens mest omfattande rapport avseende intranet in a box-produkter för Office 365 och SharePoint. Produkten fick utmärkta recensioner för ett flertalet undersökta scenarier och framhålls även i år för utmärkt kostnadseffektivitet.

Det engelska konsultföretaget ClearBox Consulting har just släppt femte upplagan av sin årliga rapport där man granskar marknaden för produkter för digitala arbetsplatser och intranät.

Rapporten syftar till att ge verksamhetsutvecklare, intranätägare och personer inom IT en förståelse för marknaden och möjlighet att jämföra produkter med verksamhetskrav. Rapporten innehåller en omfattande recension av 30 produkter och en enklare genomgång av ytterligare 22 produkter. 

Rapporten slår fast att Omnia är en utmärkt produkt som fungerar mycket väl med Microsofts produkter. I recensionen slår man fast att användare kommer att uppskatta det intuitiva gränssnittet, att redaktörer kan glädjas över utmärkt stöd för publicering och att administratörer får hjälp i sitt arbete genom produktens stöd för styrning och uppföljning. 

Omnias ledande prestanda, med sidladdningar långt under en sekund, får också mycket positiva omdömen. 

- Vi är självklart väldigt glada för att Omnia åter har blivit rankad i topp i den denna omfattande rapport, inte minst eftersom konkurrensen på marknaden är så hård, säger Anders Fagerlund, marknadsansvarig för Omnia. Eftersom användarens upplevelse alltid har stått i fokus för oss när vi utvecklat produkten så känns det bra att konstatera att vi fick högsta betyg i det avseendet.

- Det var också kul att se att produktens fina prestanda lyfts fram i produkten. Det är ett område vi är ledande inom och som vi vet är viktigt för våra kunder.

Läs mer om vår produkt Omnia, eller kontakta: 

Anders Fagerlund,

Managing Director

+46 708 24 80 10Skicka e-post