Europas bästa intranät – igen

Precio Fishbones produkt Omnia har för fjärde året i följd belönats med utmärkelsen Intranet Choice Europe.

Precio Fishbone är sedan många år en av Sveriges ledande leverantörer av lösningar som intranät dokumenthantering, ledningssystem, samarbete och kunskapsdelning baserat på Microsoft 365 och SharePoint. I de flesta av dessa uppdrag använder vi också Omnia – vår egen marknadsledande produkt som nyligen fick utmärkelsen Intranet Choice Europe i marknadens mest grundliga utvärdering av intranätprodukter.

– Vi är jätteglada för utmärkelsen och att Omnia har så starkt anseende på marknaden, säger Per Ljungberg, Försäljningschef för Precio Fishbone. Produkten utvecklas i nära samarbete med många av våra kunder så det känns som att vi delar priset med dem.

– Att våra lösningar kring den digitala arbetsplatsen inte bara baseras på strukturerade processer och expertkompetens hos konsulter utan också en internationellt erkänd produkt har gett oss en stark ställning på den svenska marknaden. Förhoppningsvis kan detta innebära att vi får möjlighet att hjälpa fler organisationer till bättre lösningar för produktivitet och engagemang hos medarbetare.

Klicka här för att läsa mer om Omnia eller kontakta Per Ljungberg, Försäljningschef för Precio Fishbone, via epost eller telefon (070 230 22 30).

Läs gärna också denna artikel för mer information om Omnia, produktens roadmap och exempel på kundlösningar.

Mer om utvärderingen av intranätprodukter

Sedan 2016 har det engelska konsultföretaget ClearBox Consulting gjort en omfattande genomgång av intranätprodukter för SharePoint och Microsoft 365 och under förra året kompletterande man också med en rapport för produkter utan beroende till en specifik plattform.

I rapporterna avseende intranät har man utvärderat över 70 produkter avseende till exempel mobilitet, tillgänglighet, produktsupport, uppdateringar, partnernätverk, användarforum och kundnöjdhet.

Varje produkt har också betygssatt utifrån ett antal vanliga kundbehov som till exempel publicering och nyheter, användarupplevelse, sök och navigation, governance och statistik och samarbete och kunskapsdelning. Varje produkt har sedan fått ett betyg för inom respektive område och rapporten har också tagit hänsyn till priser för olika storlekar av kunder.

Omnia har igen erhållit högsta betyg av de utvärderade produkterna och anses leverera större värde för pengarna än konkurrenterna.

I februari 2021 kom besked om vilka produkter som klarat sig allra bäst i utvärderingen när man tillkännagav vinnare av utmärkelsen Intranet Choice. För fjärde året i följd har Omnia belönats med utmärkelsen Intranet Choice Europe.

ClearBox Consulting förklarar utmärkelsen med att det är recensenternas val avseende produkter som bör finns med på varje organisations ’shortlist’ inför en kommande upphandling.

Mer information om rapporterna Intranet products for SharePoint respektive Independent intranet products finns via länkarna.