Webbinarium: UiPath – ledande plattform för Robotic Process Automation

I Forresters marknadskartläggning rankas UiPath som ledande inom RPA och automation. Enligt Deloittes lista, Technology Fast 500, rankas UiPath som nummer ett och som det snabbast växande teknikföretaget på den nordamerikanska marknaden. Under detta webbinarium demonstrerar vi UiPaths plattform och visar vad som gör den så framgångsrik.

Agenda

  • UiPath Studio – Drag&drop-baserat verktyg för design, utveckling och test av automationer.

  • UiPath Orchestrator – Hantering av robotar och processer. Ger möjlighet att implementera automationer till robot, starta stoppa och schemalägga processer samt övervaka robotarnas aktiviteter.

  • UiPath Robot – Mjukvarurobot som utför de processer som designats i UiPath Studio. Alternativen Attendeded respektive Unattended ger olika möjligheter.

Målgrupp

Detta webbinarium vänder sig till dig som arbetar som exempelvis HR-chef, ekonomichef, IT-ansvarig eller till dig som är ansvarig för annan verksamhet med tydliga processer och repetitiva arbetsuppgifter.

Allmän information

Webbinariet är kostnadsfritt och hålls på svenska. Tyvärr kan vi inte ta emot registreringar från privata e-postadresser (gmail, outlook, yahoo etc.).