Webbinarium: RPA och AI effektiviserar logistik och Supply Chain

Precio Fishbone och UiPath bjuder in till ett webbinarium för att presentera möjligheter att utveckla och effektivisera verksamheten med intelligent automation - en kombination av RPA och AI.

Logistikbranschen är som många andra branscher pressade av stigande kostnader. Många organisationer brottas med en fragmenterad applikationsplattform som är tidskrävande. Flertalet viktiga processer har dessutom stora inslag av manuellt och repetitivt arbete.

I detta webbinarium får du exempel på möjligheter till automatisering och effektivisering genom lösningar baserade på RPA. UiPath beskriver konceptet Intelligent Automation och möjligheterna som AI och Machine Learning erbjuder, samt presenterar några exempel på automatiserade processer. Du får även se exempel på automatiseringsprojekt vi har genomfört hos kunder med processer inom logistik och Supply Chain.

Agenda

  • Utmaningar inom logistik och Supply Chain.

  • Lämpliga processer för automatisering.

  • Demo av lösningar.

  • Exempel från våra kunder.

Presentatörer

I detta webbinarium möter du Onat Atayer från UiPath och Stefan Hendén från Precio Fishbone. Onat har arbetat med IT i mer än 25 år och har en stor erfarenhet inom AI. Han arbetar som specialistsäljare på UiPath med fokus på AI-produkter. Hans huvudfokus är RPAI där AI kan användas i samarbete med RPA för att skapa mervärde och ökad effektivitet inom automation. Onat har även en blogg om RPAI på http://rpaimoments.com.

Stefan Hendén har en omfattande erfarenhet inom kundanpassade IT-lösningar. Stefan arbetar som affärsutvecklare inom RPA och hjälper kunder att effektivisera verksamheter med hjälp av RPA.

Målgrupp

Detta webbinarium vänder sig till dig som är verksam inom områdena logistik och supply chain, avsett om du är leverantör av tjänster eller ansvarar för stödprocesser inom den egna organisationen. Du är exempelvis chef, verksamhetsutvecklare, eller en driven medarbetare som vill skapa förändring.

Webbinariet är kostnadsfritt och hålls på svenska. Tyvärr kan vi inte ta emot registreringar från privata e-postadresser (gmail, outlook, yahoo etc.).