Webbinarium: Introduktion till RPA, Robotic Process Automation

Allt fler verksamheter tar in digitala medarbetare som kan hjälpa till med arbetsuppgifter som är monotona, repetitiva och regelbaserade. Kanske vill man korta ner handläggningstider, minska felaktiga transaktioner, eller bara låta sina medarbetare slippa tråkiga och tidsödande moment i sin arbetsdag. Men vad är egentligen RPA, och hur går ett RPA-projekt till?

I detta webbinarium berättar vi hur Robotic Process Automation, RPA, kan hjälpa din verksamhet att hantera manuella och tidsödande processer effektivt, automatiskt och med högre kvalitet. På ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt går vi igenom hur RPA kan användas för att automatisera de arbetsuppgifter som ger känslan av att sitta vid kontorets löpande band, där man går igenom samma typ av dokument gång på gång, matar in uppgifter i samma fält, och trycker sig vidare med samma knappar. Vi berättar även på ett konkret sätt hur ett RPA-projekt kan se ut, och hur man hittar uppgifter och processer som kan automatiseras med RPA.

Agenda

  • Nyttan med RPA
  • Hitta automationsmöjligheter för RPA
  • Hur ett RPA projekt kan se ut
  • Vad som krävs för att lyckas och vanliga fallgropar

Efter presentationen finns också tid att svara på eventuella frågor.

Välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium där vi ger våra bästa rekommendationer för dig som vill utveckla verksamheten med stöd av smarta automatiseringar.

Målgrupp

Detta webbinarium vänder sig till dig som är nyfiken på vad RPA är och hur man kommer i gång med RPA i sin verksamhet. Sannolikt jobbar du i en verksamhet med tydliga processer och repetitiva arbetsuppgifter, och är exempelvis chef, verksamhetsutvecklare, eller en driven medarbetare som vill skapa förändring.

Allmän information

Webbinariet är kostnadsfritt och hålls på svenska. Tyvärr kan vi inte ta emot registreringar från privata e-postadresser (gmail, outlook, yahoo etc.).