Så kan Microsoft 365 stötta HR i rekrytering och onboarding

Välkommen till ett webbinarium med fokus på hur ni som HR-ansvarig och anställda kan jobba med rekrytering och onboarding med Microsoft 365

I detta webbinar tittar vi på vikten av en effektiv rekryterings- och introduktionsprocess i Microsoft 365. Vi visar hur hur man strukturerat och med ansvarstagande kan ta sig genom rekrytering- och onboardingfasen i Microsoft 365. Målet är att säkerställa att rekrytering och onboarding går friktionfritt för både er som företag och den nyanställda.

Agenda

  • Tydlig och automatiserad rekrytering- och onboardingprocess.
  • Ansvarstagande för alla som är med i rekrytering- och onboardingprocessen.
  • Använd Loop för smidigt samarbete i Microsoft 365.
  • Uppgifter för nyanställda och upplärningsansvariga.
  • Utbildningsmaterial för nyanställda i Viva Learning

Presentatör

Vår presentatör är Jesper Håård. Jesper är en erfaren Microsoft 365-konsult med en passion för att hjälpa organisationer optimera sin produktivitet och samarbetsförmåga. Och inte minst maximera nyttan av Microsoft 365-plattformen.

Målgrupp

Detta webbinarium riktar sig främst till HR-ansvariga, HR-anställda, anställda som jobbar med HR-frågor och allmänt intresserade.

Övrigt

Webbinariet är kostnadsfritt och du ser det enkelt i din webbrowser. Tyvärr kan vi inte ta emot registreringar från privata e-postadresser (Gmail, Outlook, Yahoo etc.).