Öka produktiviteten med Viva Goals i Microsoft 365

I denna video berättar vi hur Viva Goals, i kombination med OKR-ramverket (Objectives and Key Results), kan hjälpa din organisation att definiera, följa upp och nå sina mål på ett effektivt sätt. Vi går igenom hur Viva Goals integreras med Microsoft Teams och andra Microsoft 365-tjänster, vilket gör det enkelt för medarbetare att skapa, uppdatera och följa upp mål i sin dagliga arbetsmiljö. Vi kommer även att diskutera fördelarna med att använda OKR för målstyrning och hur det kan bidra till en framgångsrik verksamhet.

I denna webcast berättar vi hur Viva Goals, i kombination med OKR-ramverket (Objectives and Key Results), kan hjälpa din organisation att definiera, följa upp och nå sina mål på ett effektivt sätt.

Vi går igenom hur Viva Goals integreras med Microsoft Teams och andra Microsoft 365-tjänster, vilket gör det enkelt för medarbetare att skapa, uppdatera och följa upp mål i sin dagliga arbetsmiljö.

Vi kommer även att diskutera fördelarna med att använda OKR för målstyrning och hur det kan bidra till en framgångsrik verksamhet.

Agenda

  • Introduktion till Viva och Viva Goals
  • OKR - Målsättningsmetodik i Viva Goals
  • Prioritering och analys
  • En arbetsdag med OKR i M365
  • Kom igång med Viva Goals

Välkommen till en kostnadsfri webcast där vi ger våra bästa rekommendationer för dig som vill utveckla verksamheten med stöd av effektiv målstyrning.

Målgrupp

Denna webcast vänder sig till dig som är nyfiken på hur Viva Goals och OKR kan hjälpa din organisation att definiera och nå sina mål. Sannolikt jobbar du i en organisation som vill skapa större engagemang, optimera resursfördelningen och ha en tydligare bild av framstegen.

Allmän information

Alla våra webcast är kostnadsfria. Tyvärr kan vi inte ta emot registreringar från privata e-postadresser (gmail, outlook, yahoo etc.).