Episerver blir Optimizely

Episerver och Optimizely har gått samman för att skapa den ledande plattformen för digitala upplevelser (DXP, Digital Experience Platform) och är en följd av Episervers förvärv av Optimizely under 2020.

Det nya namnet för både företag och produkter är Optimizely. Bolaget kommer även fortsättningsvis att ha sin bas i Sverige. Genom sammanslagningen av Episerver och Optimizely vill företaget erbjuda digitala kundupplevelser och digital optimering för en ännu större marknad.

Enkelt med Optimizely

Både webbredaktörer, webbutvecklare och IT-proffs kan dra nytta av Optimizelys (före detta Episervers) lättanvända tjänster. Några av fördelarna är att nå alla funktioner via en samlad inloggning, en enkel prismodell och ett intuitivt användargränssnitt. Några fördelar med Optimizely:

 • Enkelt, prisvärt och begripligt paketerade lösningar
 • Övervakning och support dygnet runt
 • Omfattande utbildning och tekniska resurser

Optimizely - en enhetlig och utbyggbar plattform

Optimizelys plattform är både integrerad och öppen för maximal flexibilitet. DXP, Digital Experience Platform, gör det möjligt för dig att sömlöst kombinera innehållshantering, e-handel, AI-driven personalisering, experiment och optimering. Plattformen stöds dessutom av ett stort antal färdiga integrationer. Företag som använder Optimizely kan erbjuda sina slutkunder en mycket god användarupplevelse under hela kundresan och oavsett hur de e-handlar.

 • Kombinerad innehållshantering, e-handel, personalisering och experimentering för att optimera digitala upplevelser
 • Erfarna implementationspartners
 • Omfattande App Marketplace och allianser som förenklar integration av Optimizely med befintliga system

Snabbare värde med Optimizely

Optimizelys lösningar implementeras och tas i drift snabbare än alla konkurrenter, vilket ger kunder bättre ”tid-till-värde”, minskade kostnader för plattformsbyte och nöjda slutkunder snabbare.

 • Optimizelys lösningar är skapade för att kunna driftsättas, integreras och anpassas lika fort som kunden kräver
 • Över 50 bakåtkompatibla uppdateringar per år säkerställer en sömlös utveckling
 • Programvaran körs på molnlösningen Microsoft Azure och är optimerad för att leverera snabba laddningstider

Optimering gör det sofistikerade enkelt

Optimizelys AI gör det möjligt att leverera personaliserade, individualiserade upplevelser för varje enskild besökare. Du kan nu skapa digitala upplevelser som blir smartare ju fler som använder dem. Optimizelys kunder kan gå från gissningar till datadrivna metoder baserade på faktiska resultat.

 • Ledare i Gartner Magic Quadrant för Digital Experience Platforms, 2021
 • Skapa och optimera allt på ett ställe med funktioner för innehållshantering, e-handel, AI-driven personalisering, experiment och optimering
 • Testa och experimentera med alla delar av den digitala upplevelsen

 

Läs mer om Optimizely här. 

Kontakta oss här om du vill veta mer om våra erbjudanden inom Optimizely-utveckling och förvaltning.