Hur är det att vara anställd på Precio Fishbone?

Är du nyfiken på hur det är att vara anställd på Precio Fishbone? Torben Næss, senior Cloud Consultant, berättar om hur det är att jobba på Precio Fishbone.

"Precio Fishbone tar fram det bästa i mig"

Torben Grønvold Næss är en av veteranerna på Precio Fishbones Köpenhamnskontor. Han började 2018 och nästan fyra år senare är han lika exalterad över sitt jobb som han var under sina första dagar på jobbet.

– Jag har tagit stora kliv framåt när det gäller kompetens och arbetsansvar under de senaste fyra åren. Precio Fishbone är en perfekt smältdegel för karriär och personlig utveckling. Ledningen stöttar mig i den professionella kompetensuppdateringen som är nödvändig för mig personligen och för det arbete jag gör. Som arbetsplats och som arbetsgivare har Precio Fishbone definitivt levererat i förhållande till mina höga förväntningar, jag är lika exalterad idag som jag var för fyra år sedan, säger Torben.

Massor av frihet och ansvar

Med den officiella titeln Senior Cloud Consultant har Torben ett brett spektrum av ansvarsområden och uppgifter som hjälper kunderna på deras digitala resa in i framtiden. Han arbetar med strategier för kunders digitalisering, teknisk design, UX, systemintegration och innehållsinfrastrukturarkitektur, genomför workshops och hjälper ibland kunder med olika supportfrågor.

– Mina arbetsdagar består av ett brett spektrum av uppgifter som sträcker sig från hardcore teknisk utveckling till projektledning. Det är en av fördelarna med att arbeta i ett relativt litet konsultföretag. Du får frihet att arbeta med olika typer av arbetsuppgifter och kompetensområden och att planera dina arbetsdagar så att det blir harmoni mellan arbete och privatliv.

Yrkes- och kompetensutveckling på individuella villkor

– Att vara teammedlem i ett litet företag möjliggör också mer arbetsansvar om du är redo för det. Enligt min mening är det det bästa sättet att utöka din kompetens och vidga dina personliga horisonter. Under min anställning här har jag utvecklat mitt arbetsområde och kompetensnivå från att leda mindre teknikprojekt till att leda stora affärsförbättringsprojekt.

Torben förklarar att varje anställd planerar sin egen individuella yrkes- och kompetensutvecklingsplan.

– Ingen annan lägger ut karriärvägen för dig eller försöker tvinga på dig ett utbildningsprogram om det inte är något du specifikt ber om. Det är upp till dig hur du utökar dina kunskaper och arbetsfärdigheter. Ledningen är mycket generös och kommer som regel att godkänna ett föreslaget individuellt träningsprogram, så länge det finns ett verkligt behov av det i våra projekt eller på arbetsplatsen. Till exempel har jag precis avslutat ett års NLP-utbildning, som redan har lönat sig i form av stärkt projektledning.

Skicklig besättning gör jobbet mer givande

Torbens första snabba svar på frågan "Vad är det bästa med ditt jobb på Precio Fishbone Danmark?" är helt enkelt:

– Mina kollegor!

Torben utvecklar sitt svar och förklarar att lagandan på Precio Fishbone är mycket vänlig och kryddig med mycket humor och kamratskap.

– Vi har roligt tillsammans, både på jobbet och på fritiden. Ofta åker hela gänget på utflykter, för några veckor sedan hade vi en intensiv teambuildingdag med yxkastning, lerduveskytte och vi löste olika pussel som ett team. Vi är en riktigt duktig besättning och det finns alltid någon som backar upp dig i projekt och uppgifter. Jag tror också att vi är unika i vårt sätt att stötta varandra, uppmuntra varandra att upptäcka och utveckla våra individuella talanger.