MicroSoft Partnership Logo

Precio Fishbone får Microsoft-partnerskap

Vi är stolta över att kunna presentera att vi stärker vårt partnerskap med Microsoft inom områdena Data & AI, Digital & App Innovation, Infrastructure och Modern Work. Microsofts ekosystem erbjuder en omfattande uppsättning produkter, tjänster och lösningar som gör det möjligt för företag att blomstra i dagens snabba digitala landskap.

– Vi är otroligt glada och stolta över att vi har uppnått en Solutions Partner-utnämning inom fyra kompetensområden i Microsoft Cloud Partner Program. Det har varit ett imponerande arbete av många inom organisationen, och även bland våra kunder, för att nå den här positionen, säger Björn Bemgård, marknadschef på Precio Fishbone.

Hjälper organisationer att få djupare insikter

Inom Data & AI tillhandahåller Microsoft kraftfulla och skalbara lösningar för datahantering, analys, maskininlärning och artificiell intelligens. Dessa verktyg och tjänster hjälper organisationer att få djupare insikter i sina data, förbättra driftseffektiviteten och driva innovation.

Digital & App Innovation är en viktig aspekt av moderna företag, och Microsoft ligger i framkant inom detta område med sin omfattande plattform för apputveckling och distribution. Genom att utnyttja Microsofts verktyg och tjänster kan organisationer snabbt utveckla, testa och distribuera anpassade program som uppfyller verksamhetens unika behov.

Hjälper dig ligga steget före

Infrastruktur är ryggraden i alla organisationer och Microsoft tillhandahåller ett brett utbud av produkter och tjänster som hjälper företag att optimera sin IT-infrastruktur, minska kostnaderna och förbättra säkerheten. Med Microsofts expertis och resurser kan organisationer modernisera sin infrastruktur och ligga steget före inom detta ständigt föränderliga område.

Slutligen är Modern Work ett kritiskt område för företag som vill förbli konkurrenskraftiga i den digitala tidsåldern. Microsoft erbjuder en uppsättning lösningar som gör det möjligt för organisationer att förbättra sitt samarbete, kommunikation och produktivitet, både på kontoret och på distans. Dessa lösningar hjälper organisationer att förbättra arbetsflöden, effektivisera processer och bättre interagera med sina kunder, partner och anställda.

"Visar vår tekniska kapacitet"

– Beteckningen Solutions Partner visar vår organisations tekniska kapacitet, erfarenhet och förmåga att leverera framgångsrik kundnytta i linje med Microsoft Cloud och hjälper oss att differentiera vår organisation med kunder. Med detta som bekräftar vår marknadsledande position och arbete ser vi fram emot ett fantastiskt 2023, säger Björn Bemgård.

– Vi är övertygade om att detta partnerskap kommer att ha en djupgående och positiv inverkan på vår organisation, och vi ser fram emot att arbeta nära Microsoft för att uppnå våra gemensamma mål.