Precio Fishbone Danmark prisas för snabb tillväxt

Den danska finanstidningen Børsen har utsett Precio Fishbone Danmark till ett av Årets Gazellföretag 2022. Sedan 2018 har företaget ökat den registrerade omsättningen med mer än 100 procent. - Detta hade inte kunnat göras utan ett mycket starkt stöd från alla våra kollegor över hela världen och med hjälp av fantastiska och lojala kunder, så vi är mycket tacksamma för båda, säger Eigil Mølgaard, VD.

Precio Fishbone Danmark har uppnått allt detta under perioden från början av 2018 till slutet av 2021 och fick därför erkännandet som ett av de snabbast växande företagen i Danmark, trots två år av Covid-19 Lock Downs.

Den faktiska tillväxten i Precio Fishbone Danmark är från 4-13 anställda och en tillväxt på mer än 300% i omsättning.

Gazellerna visar vägen – även i kristider är rubriken årets gala där priserna delas ut. Ett både glatt och lite mörkt tema, kan man tycka. Trots det ser danskarna positivt på framtiden.

–  Vi ser fram emot att fortsätta resan mot ännu fler kollegor och spännande kundprojekt i framtiden, säger Eigil Mølgaard.

Gazellföretag

För att kvalificera sig som Gazell måste verksamheten bland annat visa en årlig tillväxt under en fyraårsperiod och samtidigt öka den registrerade omsättningen med minst 100 procent. Företaget måste också visa ett positivt resultat för perioden.  Undersökningen omfattar endast aktiebolag och den danska bolagsformen anpartsselskaber (ApS). Undantag finns för finansinstitut som konkurrerar i en egen klass.