Omnia tilldelas utmärkelsen ’Intranet Choice 2023’

Produkten Omnia, som är grunden i Precio Fishbones internationella erbjudande avseende ’intranet-as-a-service’, är topprankad i väletablerad marknadsrapport.

Engelska ClearBox Consulting publicerar årligen rapporten ’Intranet and Employee Experience Platforms’ för att ge beslutsfattare inom kommunikation och IT underlag för att matcha organisationens behov med marknadens ledande produkter. I årets utgåva har man analyserat 21 av de ledande produkterna inom tio scenarier och i respektive bedömning har man också tagit hänsyn till kunders utlåtanden och prissättning.

Rapporten pekar ut fyra produkter som topprankade avseende förmåga att hantera prioriterade krav från kunder. Men med hänsyn tagen till prissättning har man utsett Omnia till det ledande alternativet avseende värde för gjord investering.

Rapporten slår man fast att Omnia levererar heltäckande funktionalitet, imponerande prestanda och en utmärkt användarupplevelse på alla klienter, från mobiler till informationstavlor. För sjätte året i rad belönas Omnia också med utmärkelsen ’Clearbox Intranet Choice’ vilket ytterligare understryker produktens framstående ställning på marknaden.

Anders Fagerlund, ansvarig för SaaS-erbjudandet kring Omnia kommenterar rapporten:

– Vi är såklart väldigt glada över att Omnia, för sjätte året i rad, rankas som ledande produkt på en tuff marknad. Lite extra stolt blir man ju också eftersom det inte bara handlar om experter som granskar produkten, utan att man också väger in omdömen från våra kunder.

– Vid sidan av recensionerna så är min uppfattning är att rapporten, som innehåller goda råd kring upphandling och över 200 exempelbilder från intranät, kan fungera som vägledning och idékälla för alla som arbetar med att utveckla den digitala arbetsplatsen.

Johan Schedin Jigland, Product Delivery Lead för Omnia, kommenterar rapporten:

- Vi har investerat mycket i områden som flexibel design, prestanda, publicering och förvaltning, Microsoft 365-integration och att ha ett starkt erbjudande för frontlinje-medarbetare, så det var roligt att se att dessa områden lyftes fram i rapporten. Vi är stolta över att betraktas som en topprankad produkt och kommer att fortsätta att arbeta hårt för att behålla ClearBox Intranet Choice-utmärkelsen.

Rapporten ’Intranet and Employee Experience Platforms 2023’ finns tillgänglig för nedladdning utan kostnad via denna länk.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta oss om du har frågor kring rapporten eller vill veta mer om hur Omnia kan hjälpa din organisation.

Anders Fagerlund
anders.fagerlund@preciofishbone.se 
+46 708 248 010

Om Precio Fishbone

Precio Fishbone är ett IT-konsult- och mjukvaruutvecklingsföretag med verksamhet i Borlänge, Göteborg, Örebro, Eskilstuna, Malmö, Stockholm, Västerås, Köpenhamn och Ho Chi Minh City i Vietnam.

Företaget har också representationskontor i Düsseldorf, London och Ottawa. Totalt är cirka 250 personer anställda i koncernen.