Precio Fishbone gratulerar Malmö Stad till utmärkelsen Digital Workplace of the Year Award 2020

Personalen på Precio Fishbone och teamet runt Omnia säger ett stort grattis till vår kund Malmö stad för att man belönats med utmärkelsen Digital Workplace of the Year Awards for User Engagement. Utmärkelsen Digital Workplace of the Year delas ut av Digital Workplace Group och Simpler Media Group, utgivare av CMSWIre, och bland tidigare vinnare hittar vi bland annat American Express, Liberty Mutual Insurance och BNY Mellon.

Malmö stad arbetar sedan flera år mycket aktivt med digitalisering av sin verksamhet. Under perioden 2017-2022 driver man programmet Det digitala Malmö för att förbättra de anställdas digitala arbetsplats i syfte att erbjuda bättre service till medborgare samt stärka demokrati och inkludering.

Ett intranät som ger värde till användarna

Ett av initiativen inom programmet har varit att etablera ett nytt intranät som sätter användaren i fokus och bidrar till organisationens övergripande mål. Under 2018 beslutade man att skapa lösningen baserat på Microsoft 365 och Omnia och i början av 2019 startade man projektet för att designa, utveckla och lansera intranätet med Precio Fishbone som implementationspartner.

– Vi har sällan varit med om en kund som lagt så mycket arbete på att säkerställa en riktigt bra upplevelse för alla användare. De förtjänar verkligen denna utmärkelse, säger Robert Lindgren som varit Precio Fishbones projektledare.

– Omnia ger en intuitiv, personaliserad och uppgiftsorienterad upplevelse för användarna, men för att få full effekt krävs engagemang och det har verkligen Malmö Stad haft. Vi är glada och stolta för att Omnia fått vara är en del av deras arbete och framgång och önskar dem fortsatt lycka till på att sin resa att skapa Det digitala Malmö, säger Anders Fagerlund ansvarig för Omnias marknadserbjudande.

 

För ytterligare information kontakta

Anders Fagerlund,

Managing Director

+46 708 24 80 10Skicka e-post

 

Precio Fishbone är ett konsult- och systemutvecklingsföretag med verksamhet i Borlänge, Göteborg, Örebro, Eskilstuna, Malmö, Stockholm, Västerås, Köpenhamn och Ho Chi Minh City i Vietnam. Företaget har också representationskontor i London och Ottawa. Totalt är drygt 250 personer anställda i koncernen.

Precio Fishbone utvecklar och tillhandahåller såväl egenutvecklade produkter som paketerade och skräddarsydda IT-lösningar där förståelse för kundens verksamhet är en lika viktig utgångspunkt som teknik. Precio Fishbone är Microsoft Gold Partner inom fyra områden: Collaboration and Content, Application Development, Application Integration och Cloud Productivity.

Företaget är listat på Nasdaq Stockholm First North Premier Growth Market. Erik Penser Bank är Certified Adviser. Erik Penser Bank kan kontaktas på 08-463 83 00 eller certifiedadviser@penser.se.

www.preciofishbone.se