ICA lanserar nytt intranät baserat på Microsoft 365 och Omnia Digital Workplace från Precio Fishbone

ICA Gruppen har valt Omnia Digital Workplace från Precio Fishbone i sin satsning att skapa ett modernt intranät som knyter ihop kommunikationen med verktygen i Microsoft 365 för samverkan och produktivitet. I förra veckan lanserades Worknet, som ICAs nya intranät heter.

– Att få arbeta med ICA är en fantastisk möjlighet för oss på Precio Fishbone att ta tillvara de erfarenheter vi har från detaljhandel och dagligvaruhandel att bygga digitala arbetsplatser baserade på Microsoft 365 och Omnia Digital Workplace, säger Sara Jönsson-Sandgren, Project Manager, på Precio Fishbone.

– ICA har satt högsta fart för att uppnå sina visioner för ett modernt intranät som knyter an till verktygen i Office 365 och vi ser verkligen fram emot att fortsatt få vara med och realisera visionerna. 

 

Kontaktuppgifter

Kontakta gärna Precio Fishbones projektansvariga, Sara Jönsson-Sandgren, för mer information.
sara.jonsson@preciofishbone.se.

Om ICA Gruppen

ICA Gruppen AB är ett ledande detaljhandelsföretag med fokus på mat och hälsa. I koncernen ingår ICA Sverige och Rimi Baltic som i huvudsak driver dagligvaruhandel, ICA Fastigheter som äger och förvaltar fastigheter, ICA Banken som erbjuder finansiella tjänster och Apotek Hjärtat som driver apoteksverksamhet. För mer information se icagruppen.se

Om Precio Fishbone

Precio Fishbone är ett konsult- och systemutvecklingsföretag med verksamhet i Borlänge, Göteborg, Örebro, Eskilstuna, Malmö, Stockholm, Västerås, Växjö, Köpenhamn och Ho Chi Minh City i Vietnam. Företaget har också representationskontor i London och Ottawa. Totalt är cirka 250 personer anställda i koncernen.

Precio Fishbone utvecklar och tillhandahåller såväl paketerade som skräddarsydda IT-lösningar där förståelse för kundens verksamhet är en lika viktig utgångspunkt som teknik. Precio Fishbone är Microsoft Gold Partner inom fyra områden: Collaboration and Content, Application Development, Application Integration och Cloud Productivity. www.preciofishbone.se