Kommunicera enkelt och effektivt med Viva Connections

Viva Connections är navet som förenar er organisation, där nyheter och viktiga meddelanden sprids snabbt och effektivt till alla anställda. Den skapar en sammanhållen arbetsmiljö där information är tillgänglig och engagerande, och där varje individ känner sig uppdaterad och delaktig i företagets puls.

 

Kontakta oss

Vad är Viva Connections?

Viva Connections utgör grunden i en sammanlänkad och produktiv arbetsstyrka. Connections fungerar som ett modernt intranät och en central hub för all intern kommunikation. Det erbjuder en plats där anställda med lätthet kan hitta och använda företagets resurser, verktyg och information.

Som del i Microsoft Viva-sviten och med kraftfulla integrationer till andra delar i Microsoft 365, tillhandahåller Connections personaliserade nyhetsflöden och informationskanaler som är anpassade för varje anställds roll och arbetsuppgifter. Viva Connections fungerar som en informationskälla som inte bara informerar utan också engagerar anställda, och blir en drivkraft för produktivitet och samarbete.

Skärmavbild 2023-11-09 kl. 14.35.02 - stor.jpeg

Vad erbjuder Viva Connections?

Nå ut till alla

Med Viva Connections blir det betydligt enklare att nå first-line workers med viktig information. Plattformen är skräddarsydd för att tillhandahålla ett anpassat informationsflöde till varje enskild medarbetare, oavsett var de befinner sig.

För medarbetare som ofta är på språng eller inte tillbringar sin arbetsdag framför en dator, erbjuder Viva Connections en mobilvänlig lösning som kan leverera företagsnyheter, uppdateringar och meddelanden i realtid.

Tillgängligt i Teams

Viva Connections ger åtkomst till intranätet direkt i Teams något som är av yttersta vikt för att skapa en smidig och integrerad digital arbetsplats.

Teams har snabbt blivit navet för dagligt arbete, samarbete och kommunikation inom många organisationer. Genom att införliva intranätet i denna plattform förenklar vi informationsflödet och stärker anställdas förmåga att snabbt nå kritisk information och viktiga resurser.

Moderna redaktörsverktyg

Viva Connections erbjuder unika verktyg som hjälper redaktörer och innehållsskapare att förstärka och förmedla företagets kultur och värderingar, genom anpassade nyhetsflöden och gemenskapsbyggande funktioner, som till exempel Microsoft Viva Connections Dashboard.

Detta är vitalt för att underhålla och sprida företagets identitet och främja en positiv arbetsmiljö, speciellt i det morderna arbetslivet där mång anställa arbetar på distans.

Varför välja Microsoft Viva?

Det är viktigare än någonsin att hjälpa anställda balansera arbete och privatliv, få ner stressnivån och låta dem utvecklas. Med en EXP som Microsoft Viva får ni ett stort antal verktyg att använda för att lösa dessa utmaningar.

Den tighta integrationen med Microsoft 365 och Teams innebär att ni enkelt kommer åt verktygen i de programvaror ni redan använder dagligen. Integrationer med till exempel Outlook hjälper de anställda att skydda sin fritid.

Förbättra arbetsmiljön och samarbetet

Genom att använda Microsoft Viva skapas en arbetsmiljö där medarbetare trivs och samarbetar som en naturlig del av arbetsdagen. Det blir enklare att arbeta tillsammans, fokusera på gemensamma mål och de anställda känner sig mer engagerade i arbetet.

Stärk företagskulturen och välbefinnandet

Microsoft Viva stärker företagskultur genom att fokusera på medarbetarnas välbefinnande och engagemang. När anställda känner sig värdefulla och engagerade trivs de bättre på jobbet, vilket i sin tur skapar en positiv och produktiv arbetsmiljö.

Förbättra kommunikationen

Genom att implementera Microsoft Viva öppnas möjligheter att förbättra kommunikationen mellan medarbetare genom bland annat communities och riktade nyheter. Detta främjar samhörighet och leder till en starkare kultur.

Underlätta lärande och utveckling

Microsoft Viva ger anställda möjligheter att lära och utvecklas, både professionellt och personligt. Genom att erbjuda en plattform för kontinuerlig inlärning och kunskapsdelning skapar ni en miljö där medarbetarna kan växa och känna sig motiverade att ständigt förbättra sig själva och sina färdigheter.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och din organisation? Vänligen fyll i formuläret nedan med dina frågor, kommentarer eller önskemål, och vi kommer att återkomma till dig så snart som möjligt.