Robotics Process Automation

Vad vi kan erbjuda

Gör vardagen lättare för dina medarbetare

Med Robotic Process Automation, RPA, kan du underlätta dina medarbetares monotona repetitiva uppgifter. Med RPA har du möjlighet låta en programrobot göra samma uppgifter som en person kan utföra med en dator.

En robot kan aktiveras manuellt av en person, till exempel hämta information från ett system och lagra det i ett annat system eller schemalagd att köras vid vissa tider eller för vissa uppgifter. Detta möjliggör att många triviala uppgifter kan automatiseras.

Precio Fishbone – Din partner

Precio Fishbone & UIPath – det självklara valet

Precio Fishbone är certifierad UIPath-partner vilket ger oss möjlighet att utveckla lösningar baserade på UIPaths mjukvarurobotar.
Kombinationen av UIPath, den ledande leverantören av RPA och Precio Fishbones kunskap kring Microsofts teknik är en svårslagen kombination.
Kontakta oss så berättar vi mer om vårt RPA-erbjudande!

Läs mer

Lär dig mer på vårt webinarie

Välkommen att delta på webinariet "Effektivisera och automatisera din verksamhet med RPA" där vi presenterar hur du kan utveckla din organisation med digitala medarbetare. Ur innehållet:
- Möjligheterna med RPA
- Hur identifiera lämpliga processer och arbetsuppgifter?
- Vilka fallgropar kan undvikas och hur lyckas du?
- Vad krävs för att skapa en digital medarbetare?

Nästa tillfälle är den 12 september 2019, klockan 09.00.

Kontakta oss

Prata med oss om hur du får en ny digital medarbetare som gör det tråkiga, repetitiva arbetet så att du och dina kollegor kan fokusera på det arbete som verkligen ger mervärde till din organisation och kunder.