Effektivisera försäljningen med InRiver PIM

Sälj mer snabbare genom att möta kunden med rätt information oavsett vilken kanal. Med InRiver Product Information Management, PIM, skapar, berikar och hanterar du enkelt all produktinformation på ett ställe så att det blir rätt i alla dina kanaler.

Neonskylt med texten Public marketInRiver PIM skapar struktur, kontroll och skapar ett förtroende för produktinformationen, som gör det möjligt för marknadsförare att vara mer effektiva i sitt vardagliga arbete, vilket i sin tur resulterar i kortare time-to-market för alla produkter.

InRivers plattform är enkel att lära sig, lätt att använda och det intuitiva gränsnittet med dra-och-släpp guidar marknadsförare i varje steg av PIM-processen.

InRiver PIM kan installeras var som helst – on-premise eller i molnet, och nås lätt av användaren genom sin webbläsare oavsett enhet.

Precio Fishbone har stor erfarenhet av komplexa integrationer av olika system där förståelse för kundens verksamhet är en lika viktig utgångspunkt som ingenjörsmässighet och teknik.

Vårt engagemang, erfarenhet, snabbhet och flexibilitet tillsammans med InRivers spetskompetens gör oss till en mycket effektiv och strategisk partner för våra kunder.

Är PIM något för er?

För att kunna ge ett besked om det måste vi veta mer om er och era behov. Det som passar den ena behöver inte passa den andra. Hur ser er digitala resa ut? Hur ser produktportföljen ut? Vilka kanaler använder ni? Vilka marknader finns ni på? Var lever informationen kring produkterna?

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte där vi tittar på era behov och vilken lösning som är bäst för er.

Frågor om InRiver PIM?

Axel Billqvist

Skicka e-post +46 722 539 100