Workshop: Hur skulle PIM-lösning förenkla och förbättra era processer kring produktinformation och försäljning?

inRiver PIM är Nordens största plattform för hantering av produktinformation. Därför är vi stolta över att sedan 2017 vara partners med InRiver och certifierade experter på Product Information Management, PIM.

En PIM-lösning (Product Information Management) stöder ert företag genom att möjliggöra produktion och anpassning av produktinnehåll för distribution till flera online och offline-försäljningskanaler. Genom att implementera en PIM-lösning kan ni bygga en robust grund för konsekvent och säljande produktinnehåll. PIM-lösningen innehåller all information runt produkten, vilket gör det möjligt för marknadsförare att berika innehållet med ytterligare text och media och säkerställa informationen är korrekt när den distribueras i flera kanaler, såsom återförsäljare webbplatser, distributörer, tryckta kataloger och liknande.

Skapa en effektiv PIM-process

Genom att implementera PIM först och skapa en effektiv PIM-process, struktur och marknadsföring modell, kan leverantörer få total flexibilitet när man hanterar och levererar produktinformation för befintliga kanaler och planerad omni-kanalinitiativ. Ett PIM-system hanterar skapandet och hanteringen av produkten information oberoende av dina kanaler - hanterar innehåll en gång, för alla kanaler. Med all produktinformation i en PIM kan leverantörer snabbt fylla nya kanaler med högkvalitativ produktinformation, gör ändringar i information på ett ställe och uppdatera alla kanaler med den nya informationen direkt från PIM-systemet. Dessutom kan du använda arbetsflödesverktyg som är inbyggda i din PIM-lösning se till att produktinformation har skapats och godkänts av behörig personal inom din produktmarknadsorganisation.

Gör det rätt

Genom att implementera PIM först - före någon annan kanal eller digital infrastrukturinvesteringar-leverantörer kan snabbare utnyttja framtiden investeringar i omni-kanalförsäljningsprocessen och först kommer att påskynda er digitala transformation. Det kan tjäna som grund för att skapa en effektiv innehållsskapande fabrik så att du kan tjäna upp relevant, fullständigt och konsekvent innehåll i hela din kundernas köpresa.

Är PIM något för er?

Utan att veta mer så är det svårt att svara på det. För att kunna titta på om ni skulle dra nytta av det så erbjuder vi er en kostnadsfri halvdags workshop för att titta närmar på hur en PIM-lösning skulle kunna förenkla och förbättra era processer

Ja, jag vill veta mer!

Jag anmäler mig till en kostnadsfri workshop.