Mobilitet

De senaste årens intåg av smarta telefoner och surfplattor har totalt förändrat vårt sätt att söka, inhämta och bearbeta information. Mobila lösningar är en viktig hörnsten i Precio Fishbones erbjudande. Här kommer vår samlade kompetens verkligen till sin fulla rätt: vi kombinerar mångårig kunskap inom integration, databaser, gränssnittsutveckling med ett smart utnyttjande av molnteknologi. Kort sagt bygger vi mobila lösningar för människor på språng – många gånger som förlängningar av befintliga system

MobilitetTeknik och kravanalys är vår styrka

Precio Fishbone har under många år hjälpt företag och organisationer med mobila lösningar och vi har varit högst delaktiga i den teknikutveckling som skett. Vi har lång erfarenhet av Line of Business-lösningar och är duktiga på all typ av utveckling,”back-end" och "front-end”.

Responsiva lösningar

Att tänka mobilt och att anpassa it-lösningar till smarta telefoner och surfplattor är långt ifrån bara apputveckling. Det handlar lika mycket om att anpassa webbplatser och webblösningar till att fungera på olika mobila enheter. Lösningar byggs idag ofta responsivt, vilket innebär att webbsidorna anpassas till den enhet som användes - mobil, surfplatta eller dator. Titta gärna på www.preciofishbone.se i olika enheter för ett bra exempel på responsiv design.

Att tänka på när det gäller appar

När det kommer till mobila lösningar i form av appar finns det olika alternativ. Vilken väg och plattform som är bäst och mest effektiv beror på förutsättningar, ambitioner och mål. Ska man bygga en mobilapp och göra systemet plattformsberoende, eller ska man ta fram en plattformsoberoende lösning genom en responsiv webblösning? Vad bör man tänka på när omfattande information ska presenteras via ett mindre fönster på en mobil? Vi hjälper till att kartlägga och analysera förutsättningar och behov för att föreslå rätt vägval.

Frågor om erbjudandet?

Jesper Alfonsson

Skicka e-post 0730 - 78 80 25