Mobilappen som är skräddarsydd för kriskommunikation

I kriser är det a och o att snabbt och enkelt kunna nå ut med rätt information till rätt personer vid rätt tillfälle, oavsett var de befinner sig. Därför erbjuder vi nu en skräddarsydd mobilapp som hjälper dina medarbetare att hålla kontakten och hålla sig uppdaterade under kristider.

Stötta dina medarbetare under kristider

Vårt sätt att arbeta och kommunicera har den senaste tiden förändrats dramatiskt. Distansarbete har idag blivit vardag för många, vilket gjort att många organisationer plötsligt står inför stora helt nya utmaningar. En av dessa är att kunna fortsätta planera för allt som behöver göras och att kunna kommunicera inom avdelningar och arbetsgrupper.

Rätt stöd till alla: Så här når du alla medarbetare under krisen

Med appen kan din organisation hålla sig uppdaterad om var medarbetarna befinner sig och ansvariga kan snabbt och enkelt ge rätt stöd. Genom det intuitiva och specialanpassade mobilgränssnittet kan medarbetarna meddela närvaro, ta del av de senaste uppdateringarna, och få svar på de vanligaste frågorna.

Ansvariga hanterar alla grupper och kommunikation genom Microsoft Teams, oavsett om det gäller att hantera meddelanden, närvaro eller svara på frågor. Med hjälp av den inbyggda rapportfunktionen får du snabbt överblick och kan effektivt planera kommunikationen.

Snabb implementering

För att kunna rulla ut snabbt och effektivt har vi hållit funktionerna till de nödvändigaste. Det intuitiva gränssnittet gör att applikationen snabbt kan rullas ut i alla typer av organisationer. Appen bygger på befintlig teknik i Microsoft PowerApps, så efter bara några timmar är ni redo att kunna stötta era medarbetare

Detta får du med mobilappen för kriskommunikation:

  • Möjlighet att hantera närvaro
  • Kanal för samlad information
  • Intuitivt och användarvänligt gränssnitt i beprövad Microsoft-miljö
  • Rapporter för snabb överblick
  • Snabb implementering, er mobila krisapp kan vara igång om ett par dagar


Kontakta mig så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa din organisation att effektivisera kriskommunikationen.

Per Ljungberg

Sales Manager

+46 762 30 22 30Skicka e-post