Marknadens bästa seminarier och webinarier om digitala arbetsplatser, intranät och ledningssystem

Här hittar du marknadens bästa seminarier och webinars kring intranät och ledningssystem i SharePoint och Office 365. Under senaste året har vi haft över 1500 nöjda deltagare. Under 2019 genomför vi nedanstående aktiviteter och du hittar mer information och anmälan via länkarna till höger.

On-Demand webinar: Den bästa vägen till ett utmärkt intranät i Office 365

Vill du ha ett riktigt bra intranät, men utan att ta större investeringar eller driva ett omfattande projekt? Då har vi lösningen för dig - prenumerera på ett utmärkt intranät baserat vår egen produkt Omnia Intranet och Office 365. Snabb leverans, enkel inflyttning, låg månadskostnad och möjlighet till support över tiden. Välkommen till Den bästa vägen till ett utmärkt intranät i Office 365.

Detta webinar vänder sig i första hand organisationer som har färre än c:a 500 användare.

 

On-Demand webinar: Så lyckas du med dokumenthantering i Office 365 och SharePoint

Brinner du för ledning och styrning av verksamheten vill vi gärna tipsa om vårt webinar om Dokumentstyrning i SharePoint och Office 365. Här går vi igenom en lösning som uppfyller verksamhetens behov avseende visualisering av processer och hantering av styrande, stödjande och redovisande dokument. Vi vänder oss i första hand till verksamheter som har en hög ambitionsnivå när det gäller att ha koll på verksamhetens viktigaste dokument över tiden och över hela verksamheten.

On-Demand webinar: Utveckla verksamheten med ledningssystem i Office 365 och SharePoint

Funderar du på ett nytt ledningssystem i SharePoint och Office 365? Välkommen till ett webinar om Ledningssystem i SharePoint och Office 365 där vi berättar om en hur du kan planera en lösning med stöd av Omnia QMS. Vid detta webinar går vi igenom en lösning för att hantera din organisations arbetssätt genom att enkelt visualisera processer med sina styrande och stödjande dokument i vår produkt Omnia QMS baserad på SharePoint.