Marknadens bästa seminarier och webinars om intranät och ledningssystem

Här hittar du marknadens bästa seminarier och webinars kring intranät och ledningssystem i SharePoint och Office 365. Under senaste året har vi haft över 1500 nöjda deltagare. Under 2019 genomför vi nedanstående aktiviteter och du hittar mer information och anmälan via länkarna till höger.

Webinar: Den enkla vägen till ett utmärkt intranät i Office 365

Vill du ha ett riktigt bra intranät, men utan att ta större investeringar eller driva ett omfattande projekt? Då har vi lösningen för dig - prenumerera på ett utmärkt intranät baserat vår egen produkt Omnia Intranet och Office 365. Snabb leverans, enkel inflyttning, låg månadskostnad och möjlighet till support över tiden. Välkommen till Den enkla vägen till ett utmärkt intranät i Office 365.

Detta webinar vänder sig i första hand organisationer som har färre än c:a 500 användare.

 

Webinar: Dokumentstyrning i SharePoint och Office 365

Brinner du för ledning och styrning av verksamheten vill vi gärna tipsa om vårt webinar om Dokumentstyrning i SharePoint och Office 365. Här går vi igenom en lösning som uppfyller verksamhetens behov avseende visualisering av processer och hantering av styrande, stödjande och redovisande dokument. Vi vänder oss i första hand till verksamheter som har en hög ambitionsnivå när det gäller att ha koll på verksamhetens viktigaste dokument över tiden och över hela verksamheten.

Webinar: Ledningssystem i SharePoint och Office 365

Funderar du på ett nytt ledningssystem i SharePoint och Office 365? Välkommen till ett webinar om Ledningssystem i SharePoint och Office 365 där vi berättar om en hur du kan planera en lösning med stöd av Omnia QMS. Vid detta webinar går vi igenom en lösning för att hantera din organisations arbetssätt genom att enkelt visualisera processer med sina styrande och stödjande dokument i vår produkt Omnia QMS baserad på SharePoint.

Webinar: 10 saker som du måste veta för att lyckas med framtidens intranät

Det moderna intranätet, ofta kallat Digital Workplace, omfattar fler tillämpningar och mer information än någonsin tidigare. Ändå är det idag möjligt att realisera lösningen på kortare tid och med mindre budget än vad som gällde för bara ett par år sedan. Men om du vill få effekter i verksamheten och få största möjliga nytta av lösningen krävs ett skifte i synsätt kring såväl införande som förvaltning. Välkommen till vårt webinar 10 saker du måste veta för att lyckas med den digitala arbetsplatsen i Office 365, där vi ger våra bästa rekommendationer för dig som planerar för ett nytt intranät och som vill använda lösningen för att utveckla medarbetare, organisation och verksamhet.

Webinar: Öka värdet av intranätet – sju steg mot en välanvänd lösning

Värdet av en digital arbetsplats uppstår när den används. Men undersökningar visar att bara en av fyra organisationer är nöjda med hur deras intranät används. Under detta webinar går vi igenom ett övergripande arbetssätt för att driva användande av nya IT-lösningar samt ger praktiska exempel på hur andra gjort. Vi visar också vissa exempel från SharePoint, Office 365 och vår egen produkt Omnia Intranet.

Välkommen till ett webinar där vi fokuserar på tillämpningar snarare än teknik och vänder oss i första hand till dig som arbetar med kommunikation eller verksamhetsutveckling.