Windows och molnet i fokus på TechX

Nästa vecka, 13-17 februari, kommer vi att delta på Microsofts årliga evenemang TechX, på hos Microsoft i Akalla. Som Microsoftpartners så är Precio Fishbone självklart på plats.

Skulle du ha missat TechX tidigare så är det ett tekniskt evenemang med fokus på Microsofts molntjänster, och fokuserar i huvudsak på en teknisk målgrupp.  

I år kommer fokus att ligga på tre högst aktuella områden; Azure, Office 365 och Windows 10. 

Med det tempo som Microsoft idag släpper nya tjänster i Azure (över 500 varje år), och löpande uppdateringar i Office 365 och med Windows 10 som uppdateras med nya funktioner två gånger per år, så känns TechX angeläget och som ett utmärkt tillfälle att bli àjour med nyheterna och ta del av erfarenheter från kunder, partners och inte minst direkt från Microsoft. 

Ett urval prioriterade Microsoft-partners är inbjudna att ställa ut och visa på erfarenheter och smarta lösningar, baserat på dessa produkter, och vi på Precio Fishbone är naturligtvis på plats. Så kom gärna förbi och prata med oss och ta en titt på vad vi har gjort med Office 365 och Azure och hur vår egenutvecklade SharePoint Online-baserade produktsvit Omnia, användningsgrad och effektivitet i en organisation. 

Att träffa gamla, nya och blivande kunder och få ta del av era erfarenheter är enormt givande och inspirerande för oss - så tveka inte kom förbi. 

Mer info om TechX finner du på techx.se

Kan du inte vara med på plats i Akalla så kan du ta del av hur vi tänker kring Office 365 på något av våra webinarier eller seminarier.