SharePoint 2013 Office 365
Omnia Intranet

Ett unikt intranät byggt på erfarenhet

Rätt intranät skapar engagemang och ger samtidigt förutsättningar till förbättrat samarbete och delaktighet hos de människor som använder det. Precio Fishbone presenterar Omnia Intranet. En paketerad lösning som inkapslar erfarenhet från över 800 intranätsprojekt och som erbjuder alla de funktioner, verktyg och egenskaper som ett omtyckt och väl använt intranät ska innehålla.

Upptäck Omnia

Vi har skapat Omnia Intranet utifrån vår mångåriga erfarenhet och våra kunders upplevelser och återkoppling. Resultatet är ett paketerat intranät som sätter användarupplevelse och smarta funktioner i centrum.

Låt oss ta dig med på en intranätsresa där Precio Fishbone ger dig både kvalitet och trygghet.

Intranet Choice Europe 2018

Omnia Intranet - högst rankat av alla intranätprodukter

Precio Fishbones produkt Omnia Intranet kommer för andra året i rad på första plats i marknadens största rankning av intranätprodukter för SharePoint och Office 365. Dessutom får produkten utmärkelsen Intranet Choice Europe 2019.

Inspiration och kunskap

Inspiration och kunskap om intranät och kommunikationslösningar

Intranet och kommunikationslösningar blir allt viktigare för moderna företag.
Att hitta rätt lösning är inte lätt. Kraven och önskemålen är många och det finns ett flera lösningar på marknaden. Hur ska man tänka när man väljer lösning? Hur lyckas med sitt intranätprojekt? Hur genererar man verksamhetsnytta och positiva användarupplevelser? Med utgångspunkt från vår långa erfarenhet har vi samlat information och kunskap, som vi hoppas ska kunna inspirera och ge ökad insikt och förståelse.

Omnia Intranet

Omnia Intranet är en smakfullt designad paketering beståendes av färdiga koncept, mallar, smarta funktioner och lättanvända verktyg. Anpassat för att förenkla för användaren, redaktören och administratören.
Låt oss ta dig med på en kortare Omnia-resa. Titta på våra kortfilmer och få en känsla för hur Omnia Intranet kan effektivisera och förenkla.

Enkelt och tydligt. Överallt.

Enkelt och tydligt. Överallt.

Omnia Intranet ger användaren tillgång till relevant information, smarta funktioner, kollegor, dokument och samarbetsytor - alltid och överallt. I mobilen, surfplattan eller i den vanliga datorn. Omnia Intranet är en responsiv lösning som bygger på Office 365 och SharePoint Online.

Vad är The User Experience?

Omnia betyder helhet och står för upplevelsen av det kompletta intranätet. Vi har skapat funktioner och verktyg som användare, redaktörer och administratörer länge efterfrågat och sedan gjort dem användarvänliga. Omnia fyller gapet från en verktygslåda i SharePoint till en färdig och designad helhet med aptitligt gränssnitt och smarta funktioner. Ett intranät som man både kan och vill använda.

Verktyg

Smarta sökfunktioner
Personlig notifieringspanel
Förenklade publiceringsverktyg
Utökad navigering

Samarbete

Digitala samarbetsytor
Dokumenthantering
Utgå från färdiga mallar
Aggregerad och personlig
Information på startsida

Kommunikation

Nyhetsflöde
Sociala flöden
Chat, meddelande, kommentarer
Hjälpcenter

Profil

Personlig och rollstyrd startsida
Personlig utformning
Min egen arbetsyta

Struktur

Tydlig och enkel navigering
Färdig grundstruktur
Smart nyttjande av metadata

Innehåll

Enkel redigering av innehåll för redaktörer och administratörer.
Responsivt
Utgå från färdiga och designade mallar

Vill du ha en demo?

Ett bra intranät måste upplevas. Vi vill gärna ta med dig på en kortare resa för att ge dig upplevelsen och känsla av ett riktigt bra intranät. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig för en enkel demo.