Webinarie: Den digitala arbetsplatsen baserad på Office 365 och Omnia

2019 oktober 18
13:00


Under detta webinar visar vi hur du kan skapa en digital arbetsplats baserat på Office 365 och våra Omnia-produkter. Vi kommer att diskutera hur utvecklingen av en digital arbetsplats kan gå till, vad som är viktigt för att lyckas samt hur olika tillämpningar kan utformas. Här får du våra bästa rekommendationer kring hur man kan etablera en digital arbetsplats som bidrar till positiv utveckling av verksamheten.

Välkommen till ett kostnadsfritt webinar där vi ger våra bästa rekommendationer för dig vill utveckla verksamheten med stöd av smarta tillämpningar inom en digital arbetsplats. 

Datum och tid

18 oktober, kl 13.00-14.00. Passar inte datum och tid? Anmäl dig ändå så skickar vi presentationen och en inspelning av webinariet.

Målgrupp

Detta webinar vänder sig till dig som arbetar i en organisation som vill utveckla en digital arbetsplats där Office 365 eller SharePoint ska användas – samt söker inspiration, tips och råd om hur en digital arbetsplats kan och bör fungera. Vi har sedan tidigare mer än 1000 nöjda deltagare inom roller som intranätansvariga, projektledare, förvaltningsledare, verksamhetsutvecklare, kommunikatörer och IT-strateger.

Varmt välkommen till detta kostnadsfria webinar!

Ja, jag vill veta mer!

Jag vill vara med 18 oktober, kl. 13.00 till 14.00. Passar inte datum och tid? Anmäl dig ändå så skickar vi presentationen och en inspelning av webinariet.