On-Demand webinar: Den digitala arbetsplatsen baserad på Office 365 och Omnia


Under detta On-Demand webinar visar vi hur du kan skapa en digital arbetsplats baserat på Office 365 och våra Omnia-produkter. Vi diskuterar hur utvecklingen av en digital arbetsplats kan gå till, vad som är viktigt för att lyckas samt hur olika tillämpningar kan utformas. Här får du våra bästa rekommendationer kring hur man kan etablera en digital arbetsplats som bidrar till positiv utveckling av verksamheten.

Välkommen till ett kostnadsfritt On-Demand webinar där vi ger våra bästa rekommendationer för dig vill utveckla verksamheten med stöd av smarta tillämpningar inom en digital arbetsplats.

Målgrupp

Detta webinar vänder sig till dig som arbetar i en organisation som vill utveckla en digital arbetsplats där Office 365 eller SharePoint ska användas – samt söker inspiration, tips och råd om hur en digital arbetsplats kan och bör fungera. Vi har sedan tidigare mer än 1000 nöjda deltagare inom roller som intranätansvariga, projektledare, förvaltningsledare, verksamhetsutvecklare, kommunikatörer och IT-strateger.

Varmt välkommen till detta kostnadsfria On-Demand webinar!

Ja, jag vill veta mer!

Fyll i formuläret så skickar vi en länk till filmen.