On-Demand webinar: Den bästa vägen till ett utmärkt intranät i Office 365 och SharePoint


Om du funderar på ett nytt intranät så ska du inte missa detta On-Demand webinar. Här utgår vi ifrån de vanligaste kravställningarna kring ett modernt intranät och vill visa hur dessa kan uppfyllas med Office 365 och vår egen produkt Omnia Intranet. Dessutom får du tips kring hur projektet kan planeras samt råd om hur man undviker vanliga fallgropar på vägen. Målet med denna föredragning är att visa vägen till ett framgångsrikt intranät.

Välkommen till ett kostnadsfritt On-Demand webinar där vi ger våra bästa rekommendationer för dig vill utveckla verksamheten med stöd av smarta tillämpningar inom en digital arbetsplats.

Agenda

  • Det moderna intranätet – vad är vi ute efter?

  • Hur långt kommer vi med Office 365?

  • Exempel från Omnia Intranet idag och i morgon

  • Hur kommer vi till önskat läge? Vad kostar det?

 Målgrupp

Detta webinarie vänder sig till dig som arbetar i en organisation som står inför ett intranätprojekt där Office 365 eller SharePoint ska användas – samt söker inspiration, tips och råd om hur ett modernt intranät kan och bör fungera. Vi har sedan tidigare mer än 1000 nöjda deltagare inom roller som intranätansvariga, projektledare, förvaltningsledare, verksamhetsutvecklare, kommunikatörer och IT-strateger.

Varmt välkommen!

Ja, jag vill veta mer!

Fyll i formuläret så skickar vi en länk till filmen.