Digital Workplacebloggen

Söka i SharePoint

”Vet du var jag hittar det där dokumentet om… ?” Känner du igen det? Att hitta rätt dokument kan vara en utmaning. Här är några tips på hur du kan undvika de vanligaste fallgroparna.

Omnia bygger på användarnas bidrag

Precio Fishbones Omniaprodukter uppdateras löpande, tillsammans med Office 365 så är de är vad vi kallar "evergreen". Runt 70 procent av all ny funktionalitet och alla förbättringar i Omnia kommer ursprungligen som förslag från användarna. Ett förslag kan ta flera olika vägar in till Omnias produktteam och slutligen hamna hos en utvecklare.

Jobba smart med Omnia och Office365

En arbetsdag är full av olika moment och uppgifter som ska utföras. Omnia och Office 365 kan hjälpa dig att ha koll på och lösa dina uppgifter effektivt. Här presenterar vi några förslag och tips på hur du kan använda dina verktyg.

Så skapar ni förutsättningar för effektivt och nyttigt samarbete

En digital arbetsplats som Omnia och Office 365 ger din organisation fantastiska möjligheter till samarbete på alla håll och kanter, inom teamet och över alla tänkbara organisationsgränser, med det mesta som händer under en arbetsdag. För att lyckas har vi listat några saker som ni bör tänka på.

Så lyckas du med ditt införandeprojekt

Att byta teknisk plattform eller att införa ett nytt intranät kan vara en utmaning, inte bara för projektgruppen och teknikansvariga utan för varje berörd medarbetare i hela organisationen. Ett nytt intranät är en storförändring och att lyckas med förändring är en utmaning för alla organisationer idag. Här listar vi ett antal saker som du bör tänka på för att lyckas med ditt införande.