Malmö stad väljer Precio Fishbones Omnia Intranet för sitt nya intranät

Malmö stad väljer Precio Fishbone som samarbetspartner och leverantör av sitt framtida Intranät. Precio Fishbones produkt Omnia Intranet kommer att utgöra en viktig komponent i stadens digitala arbetsplats.– Oerhört spännande att få vara en viktig del i Malmö stads digitalisering, säger Anders Henning, affärsområdesansvarig på Precio Fishbone Malmö.

Malmö stad har valt Precio Fishbone som samarbetspartner och leverantör av organisationens nya intranät för sina 25 000 medarbetare. Intranätet kommer att baseras på Microsofts Office 365 och Precio Fishbones produkt Omnia Intranet.

– Vi är stolta och glada över Malmös val. Malmö stad har gjort en grundlig utvärdering av produkten, vilket stärker oss i vår övertygelse om Omnia som en av marknadens bästa produkter, säger Anders Henning.

För Malmö stad innebär valet av Omnia Intranet en viktig kugge i den digitala arbetsplatsen, som är en del i stadens digitaliseringsprogram, Det digitala Malmö. Tillsammans med Microsofts Office 365 får Malmö stad en komplett plattform för informationshantering och samarbete.

– Nu skapar vi ett modernt intranät och får en helhet för effektivt samarbete, tydlig kommunikation och att kunna arbeta mobilt fullt ut, säger Elisabet Lundholm, intranätansvarig och projektledare i Malmö stad.

Avtalet omfattar införande och etablering, drift, förvaltning och en kontinuerlig vidareutveckling. Beräknat ordervärde är cirka 6 miljoner SEK.

Omnia Intranet

Omnia Intranet är ett paketerat intranät som sätter användarupplevelse och smarta funktioner i centrum, skapat utifrån vår mångåriga erfarenhet och våra kunders upplevelser och återkoppling.

Omnia Intranet har två år i rad fått högst poäng i marknadens största rankning av intranätprodukter för SharePoint och Office 365. Dessutom har produkten fått utmärkelsen Intranet Choice Europe 2018 och 2019.

Kontaktuppgifter

Kontakta oss gärna för mer information

Anders Henning, affärsområdesansvarig, Precio Fishbone
anders.henning@preciofishbone.se
Tel 0733-73 44 23

Elisabet Lundholm, intranätansvarig och projektledare, Malmö stad
elisabet.lundholm@malmo.se
Tel 0732-34 73 87 

Om Precio Fishbone

Precio Fishbone är ett konsult- och systemutvecklingsföretag med verksamhet i Borlänge, Göteborg, Örebro, Eskilstuna, Malmö, Stockholm, Västerås, Växjö, Köpenhamn och Ho Chi Minh City i Vietnam. Företaget har också representationskontor i London och Ottawa. Totalt är drygt 230 personer anställda i koncernen.

Precio Fishbone utvecklar och tillhandahåller såväl paketerade som skräddarsydda IT-lösningar där förståelse för kundens verksamhet är en lika viktig utgångspunkt som teknik. Precio Fishbone är Microsoft Gold Partner inom fyra områden: Collaboration and Content, Application Development, Application Integration och Cloud Productivity.

Företaget är listat på Nasdaq Stockholm First North Premier. Erik Penser Bank är Certified Adviser.

Erik Penser Bank kan kontaktas på 08-463 83 00 eller certifiedadviser@penser.se.

Aktuellt