Höganäs kommuns intranät nominerat till Sveriges bästa intranät

Precio Fishbones intranät för Höganäs Kommun är nominerat till utmärkelsens Sveriges bästa intranät. Den 31 januari 2018 avgörs det när Web Service Award (WSA) för artonde året i rad arrangerar WSA-dagen i Stockholm.

En av årets nominerade i klassen Sveriges bästa intranät är Höganäs kommuns intranät som är byggt på Precio Fishbones produkt för att skapa en effektiv digital arbetsplats. 

– Så klart att vi är stolta leverantörer och vi vet hur mycket dagligt jobb och slit det är för de inblandade på Höganäs kommun för att få till ett intranät som är så populärt bland de anställdasäger Anders Henning från Precio Fishbone Malmö. 

Intranätet, eller Arbetsnätet som det kallas internt, lanserades i en första version redan 2015 med syftet att vara den digitala arbetsplatsen och med ambitionen att främja dialog och vara kulturstärkande för de anställda. 

Högt värde i branschen  

I våras utvärderades intranätet med hjälp av Web Services Awards. Fler än 850 anställda runt om i kommunens verksamheter och bolag deltog. 
 
– Undersökningen visade att vårt branschvärde är mycket högre än andras, det vill säga, högre än andra kommuner och landsting i Sverige, säger Jenny Rasmussen, ansvarig för kommunens intranät, till Höganäs.se. 

Topprankat intranät 

Precio Fishbone produkter för SharePoint och Office 365 har även fått ett internationellt erkännande då Omnia Intranet i år topprankades i Clearbox stora utvärdering av intranet in a box-produkter. 

WSA-dagen är en av Sveriges äldsta årliga webbkonferenser och Web Service Awards har sedan år 2000 undersökt vilka sajter svenskarna är allra nöjdast med. 

Läs mer

Användarnära utveckling på Höganäs intranät - Webserviceaward.com

Kommunens anställda nöjda med intranätet - så nöjda att intranätet kan bli en Sveriges bästa webbplatser!- Hoganas.se

Aktuellt