Omnia Intranet - högst rankat av alla intranätprodukter i global utvärdering

Precio Fishbones produkt Omnia Intranet kommer på första plats i marknadens största rankning av intranätprodukter för SharePoint och Office 365. Dessutom får produkten utmärkelsen Intranet Choice Europé.

Analys- och konsultföretaget Clearbox har nyligen kommit ut med sin årliga utvärdering av Intranet in a box-produkter för SharePoint och Office 365 och i år är rapporten mer omfattande än någonsin tidigare. Trots att företaget bara inkluderat produkter och leverantörer med starkt ”track record” blev det hela 34 produkter som man analyserat och betygsatt. Den stora vinnaren i årets undersökning är Omnia Intranet från Precio Fishbone som avancerat från en sjundeplats i förra årets rapport till en förstaplats i årets resultatlista.

Clearbox bild

Omnia Intranet är en produkt som är utformad för att vara grunden i en modern digital arbetsplats. Produkten kompletterar Office 365 eller SharePoint genom att bidra med bland annat ett starkt koncept kring publicering och content management, ett sammanhållande ramverk för organisationens samarbetsmiljö samt enkla och personaliserade gränssnitt och arbetssätt för användaren.

Utvärderingen pågår under tre månader och fokuserar på utpekade krav inom åtta viktiga områden som Clearbox pekat ut. De deltagande leverantörerna får dokumentera och demonstrera hur väl man uppfyller kraven inom dessa och betygssätts sedan från 1-4.

- Det är givetvis mycket glädjande att Omnia Intranet får den här typen av erkännande, säger Anders Fagerlund, produktchef för Omnia. Clearbox gör den största och mest genomarbetade rapporten avseende digitala arbetsplatser och konkurrensen inom området är stenhård. Så förstaplatsen blir en fin klapp på axeln till alla som är med och utvecklar Omnia-produkterna.

Omnia Intranet har dessutom fått utmärkelsen Intranet Choice Europe vilket understryker att produkten står sig mycket starkt i ett internationellt perspektiv.

Clearbox emblem

 - Det märks att det är en utvärdering som har gott renommé när det handlar om verktyg för att skapa en modern digital arbetsplats. Omnia Intranet är marknadsledande i Sverige med drygt 120 kunder och självklart hoppas vi att de fina vitsorden från Clearbox kommer att skapa ett större intresse även i andra länder.

 Du kan hitta mer information om rapporten Intranet in a box SharePoint 2018 på Clearbox webbplats.

Mer information om Omnia Intranet finner du här - www.omniaintranet.se

 För mer information om Omnia Intranet eller undersökningen, kontakta Anders Fagerlund, produktchef Omnia eller Christer Johansson, VD för Precio Fishbone.

Aktuellt