Guld-prägel när Precio firade 10 år

Precio jubilerade och firade 10-årsdagen med anställda och kunder

För att fira de första 10 åren samlade Precio anställda, kunder och partners till en gemensam dag med förkovran, god mat och underhållning.

Höjdhopparen och OS-guldmedaljören Stefan Holm inledde dagen med att beskriva sin målmedvetna och högst fokuserade resa från botten till den absoluta världstoppen. Carl Jan Granqvist delade med sig av sina fantastiska kunskaper inom vinets värld och lockade till många skratt med sina historiska skildringar och språkmässiga akrobatik. Sångerskan Linda Bengtzing och musikern C-M Carlsson med gäster underhöll med sång, sväng och mycket skratt.

Tomas Ravelli höll som konferencier ihop hela dagen och hade publiken i sin hand när han underhöll med anekdoter från sin omfångsrika fotbollskarriär.

Se gärna IDGs vimmelbilder från kvällen, ”OS-guld till Precio”.

Precio har under dessa 10 år växt och passerat 100 anställda. Strategin och en målmedveten satsning att positionera bolaget som specialist, med Microsoft som utvald partner, har etablerat Precio på marknaden som leverantör till ett antal namnkunniga myndigheter och företag.

Aktuellt