Nyheter

 • Omnia i topp i ledande utvärderingsrapport

  Omnia rankas återigen i topp i marknadens mest omfattande rapport avseende intranet in a box-produkter för Office 365 och SharePoint. Produkten fick utmärkta recensioner för ett flertalet undersökta scenarier och framhålls även i år för utmärkt kostnadseffektivitet.

 • Axfood lanerar nytt intranät baserat på Omnia

  Efter 1,5 års projektarbete har Axfoodkoncernens drygt 10 000 medarbetare fått tillgång till ett helt nytt intranät. Lanseringen avlöpte enligt plan och vid slutet av lanseringsdagen hade redan 900 nyfikna användare loggat in på sitt nya intranät. 

 • Omnia i topp i ledande rapport

  Omnia rankas återigen i topp i marknadens mest omfattande rapport avseende intranet in a box-produkter för Office 365 och SharePoint.

 • Precio Fishbone tecknar långsiktigt avtal med TLV

  Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket (TLV) och Precio Fishbone har tecknat avtal avseende agilt utvecklingsteam för att utveckla och förvalta TLV:s ärendehanteringssystem. 

 • Energimyndigheten ger Precio Fishbone förnyat förtroende

  Precio Fishbone har vunnit Energimyndighetens upphandling av systemutvecklingstjänster. Avtalet är exklusivt för Precio Fishbone och löper på 2+1+1 år med ett totalt beräknat värde på 56 till 60 MSEK. - Vi är mycket nöjda och vi ser fram emot ett intressant och givande samarbete säger Joakim Lindberg, regionchef i Eskilstuna och leveransansvarig.

 • Delårsrapport januari - september 2019

  Omsättningen har ökat med fyra procent under kvartalet men vi har inte lyckats bibehålla marginalen från förra året. Intäkter från vår valadministrativa SaaStjänst Kaskelot hjälpte förra året till att göra det till vårt bästa tredje kvartal någonsin.

 • Delårsrapport april - juni 2019

  Vi har under det andra kvartalet 2019 lyckats fortsätta växa och öka rörelseresultatet (EBITA). En om-sättningsökning på närmare 8 %, som i sin helhet är organisk, är i linje med våra förväntningar. Konsultrörelsen har under kvartalet påverkats av färre arbetsdagar vilket också bör tas med i jämförelsen med motsvarande kvartal förra året. Vi har ännu inte känt av någon konjunkturförsämring men det kommer att visa sig under hösten i vilken omfattning vi påverkas. 

 • Delårsrapport januari - mars 2019

  För det sjätte kvartalet i rad har vi under det första kvartalet 2019 ökat både omsättning och vinst. Ett rörelseresultat (EBITA) på 7,4 MSEK och en omsättningsökning på över 10 procent, som i sin helhet är organisk, är en bra start på året.

 • Kommuniké från årsstämman 2019-05-07

  Årsstämma har hållits i Precio Fishbone AB (publ), listat på Nasdaq First North Premier Stockholm, den 7 maj 2019.