RPA-utvecklare

Hjälpa våra kunder att automatisera och effektivisera deras verksamhet.

På Precio Fishbone utvecklar vi skräddarsydda IT-lösningar där förståelse för kundens verksamhet är en lika viktig utgångspunkt som ingenjörsmässighet och teknik. På så sätt skapar vi affärsnytta, kostnadseffektivitet och verkligt värde för våra kunder.

Vi arbetar både med åtaganden och med resursuppdrag. Vi erbjuder kompletta upplägg för support och förvaltning av utvecklade applikationer. Trygghet och långsiktighet är centralt i våra kundrelationer. 

Arbetsbeskrivning 

Som RPA-utvecklare hjälper du våra kunder med att automatisera repetitiva arbetsuppgifter och bidrar till att effektivisera deras verksamhet. Du kommer att jobba med teknisk validering av utvalda processer för att sedan utveckla processerna med hjälp av RPA-plattformen UiPath. Fokus kommer att vara att driva utvecklingen av automatiseringsarbetet. Du deltar också aktivt i kunddialogerna tillsammans med dina kollegor.  
Rollen är bred och vi förväntar att du arbetar både strategiskt och hands-on. En viktig del är också att vara bollplank och stötta dina kollegor i andra pågående projekt. 

Om dig 

Du är målmedveten, ansvarsfull, självgående, tar ett helhetsansvar och får saker genomförda med god kvalitet. Det är självklart för dig att leverera, ta dig an nya utmaningar med ett öppet sinne och en positiv inställning samt agera professionellt. Du är naturligtvis kommunikativ både i tal och skrift på svenska och engelska. 

Du visar att du bryr dig om dina arbetskompisar och våra kunder genom att göra bra saker. Du delar med dig av din erfarenhet samt tar del av den erfarenhet som dina kollegor har då vi hela tiden vill utvecklas som organisation och leverantörer. 
 
Vi vill att du: 

  • har avslutat en relevant teknisk utbildning 
  • är erfaren inom UiPath 
  • har .Net/C#-bakgrund 
  • gärna är diplomerad eller certifierad inom UiPath

Precio Fishbone som arbetsgivare 

Hos oss får du ta del av allt det ett stabilt snabbfotat företag kan erbjuda:  

  • en stor teknisk kunskapsbank i form av kunniga kollegor där det alltid finns någon som kan hjälpa dig eller lära dig något nytt. Som du dessutom kommer att bli en del av.  
  • förmånlig pensionslösning och möjlighet till sjukförsäkringar 
  • flexibel arbetstid och generös semester; så att du kan leva ett bra liv utanför arbetet  
  • möjlighet att kombinera hemarbete och tid på kontoret  
  • möjligheter att fortsätta bygga din kunskap såsom inom utveckling, ledarskap eller arkitektur.  
  • Du får även en stor möjlighet att lära dig nya saker  

Om tjänsten 

Start: Enligt överenskommelse  
Placering: Vi söker denna tjäsnst till våra kontor i Västerås, Eskilstuna och Örebro 

Är du intresserad och vill veta mer? 

Har du fler frågor? Då är du välkommen att kontakta Joakim Lindberg, joakim.lindberg@preciofishbone.se, som ser fram emot att prata med dig. Vi behandlar ansökningar kontinuerligt. Vi ser fram emot att höra av dig!