Offensiv säljare till Stockholm

Vi söker nu en offensiv, resultatinriktad och framgångsrik säljare som brinner för att göra affärer till vårt kontor i centrala Stockholm.  

Ditt uppdrag blir främst att sälja vår prisbelönta digitala arbetsplats Omnia, men du kommer även att ha resten av Precio Fishbones utbud av IT-kompetens i din portfölj.

Du kommer att få skapa, upprätthålla och utveckla kontakter och ansvar för nykundsbearbetning inom ditt primära kundsegment, du kommer att få ansvara för hela försäljningsprocessen, från början till slut.

Våra förväntningar på dig är:

  • Att du gillar kundkontakt och har ett utpräglat sinne för service med kommersiellt tänk
  • Att du snabbt förstår våra kunder och deras behov
  • Att du är socialt begåvad och en utpräglad relationsbyggare med ett stort hjärta
  • Att du har en hög drivkraft och är road av att göra affärer
  • Att du är mål- och resultatinriktad

Dina kvalifikationer:

  • Erfarenhet av uppsökande försäljning
  • Erfarenhet av Microsoft 365
  • Behärskar både det svenska och engelska språket både i tal och skrift och är van att kommunicera på ett professionellt sätt med kontaktpersoner på alla nivåer.

Vem är du?

Du har tidigare erfarenheter utav sälj eller en stark vilja att börja jobba med sälj och starta en karriär inom det. Du har ett grymt driv och en vilja att hela tiden utvecklas och att bli bäst! Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Precio Fishbone 

På Precio Fishbone är vi ett skarpt säljteam som jobbar tillsammans. Vi finns på flera orter och arbetar ofta över kontorsgränserna för att kombinera rätt kunskaper för kundens och uppdragets bästa. Vi säljer spetskompetenser och flera marknadsledande produkter baserade på Microsofts olika lösningar. 
Vi är drygt 250 anställda och har i dagsläget kontor i Sverige, Danmark, Storbritannien, Vietnam och Kanada.

Per Ljungberg

Sales Manager

+46 762 30 22 30Skicka e-post