Brinner du för digitala arbetsplatser i Microsoft 365?

Har du goda kunskaper om Microsoft 365 (tidigare Office 365), digitala arbetsplatser och hur man jobbar med detta i olika verksamheter? Är du van vid att hjälpa företag att komma igång med Microsoft 365? Då kan Precio Fishbone vara något för dig!

Hos oss kommer du att få leda implementeringsprojekt av våra SharePoint-baserade produkter för bland annat intranät, dokumenthantering och ledningssystem i Microsoft 365. Du kommer att få jobba med det allra senaste inom Microsoft 365 för att hjälpa våra kunder ta rätt strategiska beslut och hitta rätt användningsområde.

Vi ser också gärna att du gillar Göteborg, men vem gör inte det? 
Vår breda kundbas i kombination med våra olika affärsområden och kompetenser innebär stora möjligheter till en variationsrik vardag.

Du kommer att ingå i ett görbra (jättebra på rikssvenska) konsultgäng i Göteborg med god stämning och nära till skratt. Inom teamet jobbar vi tillsammans med våra kunder och projekt och vi har stor möjlighet att påverka utförandet av eget arbete. 

Din bakgrund 

  • Du ska ha jobbat minst tre år med liknande arbetsuppgifter och ha en akademisk utbildning. 
  • Du ska ha goda kunskaper om intranät och hur man jobbar med intranät i organisationer. 
  • Du ska ha goda kunskaper kring Microsoft 365 och får gärna ha arbetat med att implementera detta hos företag. 
  • Du ska ha bra kunskap om webben och andra digitala medier i form av teknik, trender och så vidare.
  • Du är bra på att utrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska samt är strukturerad i ditt arbete.

Meriterande: 

  • Erfarenhet av att leda workshopar för kravinsamling och bra på att känna av olika verksamheters behov. 
  • Jobbat inom ett mindre eller större konsultbolag. 
  • Erfarenhet av internationellt projektarbete. 
  • Att du gillar teknik och problemlösning. 

Om Precio Fishbone 

Att arbeta på Precio Fishbone ska vara roligt, utmanande och stimulerande. Du ska vilja utvecklas och du måste gilla specialistrollen. Och det är klart att det du gör ska synas och märkas. Hos oss är du med och påverkar, dina insatser bidrar till hur våra uppdrag går, hur nöjda kunderna är, hur företaget går och hur det utvecklas. På Precio Fishbone bidrar varje enskild specialist till företagets framgång. Varje enskild individ och detalj är lika viktig för att skapa en fungerande helhet. På så sätt skapar vi nytta och verkligt värde för våra kunder. 

Vår verksamhet bygger på kontinuerlig kompetensutveckling och vi erbjuder därför ett flertal alternativ för att du skall behålla och vidareutveckla din kunskap och kompetens. 
Vi finns i dagsläget i Sverige, Danmark, Vietnam och Kanada och har mycket samarbete såväl inom Sverige som internationellt. 

Är du intresserad och vill veta mer?

Kontakta oss snarast då ansökningarna hanteras löpande. Hör av dig till 

Johan Igglund, konsultchef
Tel: 0733-73 44 20 

johan.igglund@preciofishbone.se