Lösningsarkitekt

Hjälp våra kunder att skapa en förståelse för hur processerna kopplas ihop

På Precio Fishbone utvecklar vi skräddarsydda IT-lösningar där förståelse för kundens verksamhet är en lika viktig utgångspunkt som ingenjörsmässighet och teknik. På så sätt skapar vi affärsnytta, kostnadseffektivitet och verkligt värde för våra kunder. Vi arbetar både med åtaganden och med resursuppdrag. Vi erbjuder kompletta upplägg för support och förvaltning av utvecklade applikationer. Trygghet och långsiktighet är centralt i våra kundrelationer. 

Arbetsbeskrivning 

I rollen som IT-arkitekt kommer du att arbeta med de många implementationsprojekt som vi driver för våra kunders räkning. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att kartlägga och skapa en förståelse för hur processerna kopplas ihop, se över hur IT-arkitekturen samverkar och att data och affärsprocesser löper på. 

Vi står nu inför ett antal större spännande projekt som innebär att du kommer att ta helhetsgrepp samt implementera flera olika system under de kommande åren.  

Rollen är bred och vi förväntar att du arbetar både strategiskt och hands-on, då viss utveckling kan förekomma. Det innebär att du kommer att agera ansvarig Solution Architect samtidigt som du stöttar andra delar i våra projekt. En viktig del är också att vara bollplank och stötta dina kollegor i andra pågående projekt. 

Om dig 

Du är målmedveten, ansvarsfull, självgående, tar ett helhetsansvar och får saker genomförda med god kvalitet. Det är självklart för dig att leverera, ta dig an nya utmaningar med ett öppet sinne och en positiv inställning samt agera professionellt. Du är naturligtvis kommunikativ både i tal och skrift på svenska och engelska. 
 
Du visar att du bryr dig om dina arbetskompisar och våra kunder genom att göra bra saker. Du delar med dig av din erfarenhet samt tar del av den erfarenhet som dina kollegor har då vi hela tiden vill utvecklas som organisation och leverantörer. 

Vi vill att du: 

  • har avslutat en relevant teknisk utbildning 
  • har 3-5 års erfarenhet av rollen 
  • har en bakgrund som utvecklare, gärna som Lead Developer och kan DevOps
  • Har någon form av certifiering inom området 
  • Meriterande är erfarenhet av att arbeta med olika former av molnlösningar 

Precio Fishbone som arbetsgivare 

Hos oss får du ta del av allt det ett stabilt snabbfotat företag kan erbjuda:  

  • En stor teknisk kunskapsbank i form av kunniga kollegor där det alltid finns någon som kan hjälpa dig eller lära dig något nytt. Som du dessutom kommer att bli en del av.  
  • Förmånlig pensionslösning och möjlighet till sjukförsäkringar 
  • möjlighet att kombinera hemarbete och tid på kontoret  
  • möjligheter att fortsätta bygga din kunskap såsom inom utveckling, ledarskap eller arkitektur.  
  • Du får även en stor möjlighet att lära dig nya saker .

Om tjänsten  

Start: Enligt överenskommelse  
Placering: Denna tjänst söker vi till samtliga kontor  
 
 
Är du intresserad och vill veta mer? 
Har du fler frågor? Då är du välkommen att kontakta Joakim Lindberg, joakim.lindberg@preciofishbone.se, som ser fram emot att prata med dig. Vi behandlar ansökningar kontinuerligt. Vi ser fram emot att höra av dig!